Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oudeweg 2 , 7722 KZ Dalfsen, Overijssel

E-mail

Over Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij

B. van der Vegt, Auto- en schadebedrijf.

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

- de aanschaf van een occasion,gebruikt en nieuw.
- periodiek onderhoud van uw auto.
- schadeherstel van uw auto bij ons in eigen beheer.
- apk-keuringen van voertuigen tot 3.500 kilogram.
- controle van de airco in uw auto.

Van der Vegt beschikt over een eigen werkplaats waar uw of de door u gekochte personen- of bedrijfsauto vakkundig wordt nagekeken en eventueel gerepareerd. Wij zijn lid van de BOVAG zodat u altijd kunt vertrouwen op een goede en snelle service.

Van der Vegt heeft als BOVAG aangesloten schadebedrijf al ruim 30 jaar ervaring in het professioneel herstellen van schade aan auto's. In tegenstelling tot de meeste schadeherstelbedrijven heeft Van der Vegt het volledige proces in eigen beheer.

Als particulier kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte opvragen voor het schadeherstel aan uw auto. Bel direct naar 0529-431754 voor het maken van een afspraak.

Airco.

Een airco in de auto is de laatste jaren bijna standaard in iedere auto geworden. Maar u kent het wel, de vieze geurtjes die na een langere tijd door je auto dwalen, een airco die het opeens niet meer doet, een airco die lekt.....

Wij willen en kunnen deze problemen voor u oplossen. Als STEK-erkende onderneming zijn wij expert op het probleemgebied van airco's en beschikken over de juiste vakkennis en apparatuur om deze problemen snel en vakkundig op te lossen.

Van der Vegt beschikt over een eigen werkplaats waar uw of de door u gekochte personen- of bedrijfsauto vakkundig wordt nagekeken en eventueel gerepareerd.

Van der Vegt is een RDW-erkend APK-bedrijf voor alle voertuigen onder de 3.500 kilogram.

Voor het keuren van uw auto kunt u bij ons een afspraak inplannen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij in Oudeweg 2, Dalfsen Overijssel 7722 KZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dalfsen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dalfsen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dalfsen Overijssel, 7722 KZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815834]