JéWé verhoogt veiligheid met felgele matten van Inrato

Door: Inrato International  25-01-2016
Trefwoorden: Arbeidsveiligheid

JéWé, bekend van ‘Alles voor de doe-het-zelver’ in de bouwmarkten, heeft samen met Inrato International de veiligheid van haar machinepark flink verhoogd. Zo zijn twee machinelijnen voorzien van lichtschermen, veiligheidsschakelaars en veiligheidsmatten. Gele veiligheidsmatten Grote wens van JéWé Gorinchem was om opvallende veiligheidsmatten neer te leggen. In overleg met Inrato is gekozen om deze in veiligheidsgeel uit te voeren. Personeel ziet hierdoor in één oogopslag dat het gaat om een veiligheidsmat. En dus niet om een mat om ergonomisch op te kunnen staan. ''Meedenken is erg belangrijk'' ,,Wij vertrouwen al jaren op Inrato voor onze machineveiligheid'', zegt coördinator Eddy Broekhuijsen van de Technische Dienst van JéWé. ,,Wij vinden naast een goed advies in machineveiligheid een praktische benadering en het meedenken ook erg belangrijk. Als JéWé staan wij voor een veilige werkplek. Veiligheid staat voorop bij ons''.

Trefwoorden: Arbeidsveiligheid

Andere producten en diensten van Inrato International

Proxipi ProZone gevarenzone bewakingssysteem krijgt certificaat van Inrato International thumbnail
17-03-2016

Proxipi ProZone gevarenzone bewakingssysteem krijgt certificaat

Het Proxipi ProZone gevarenzone bewakingssysteem van Inrato International uit Dalfsen is officieel gecertificeerd volgens de norm EN ISO 13849-1.


23-09-2015

Veiligheidsrelais

Inrato International en Duelco slaan handen ineen Exclusief importeur veiligheidsrelais DALFSEN – Dankzij een nieuwe partnerschap is Inrato International sinds


27-05-2015

Inrato levert Eloshield gevarenzone bewakingssysteem

Inrato International uit Dalfsen levert sinds kort het Eloshield gevarenzone bewakingssysteem, dat met een badge voor werknemers en een detectieveld bij machines levensbedreigende ongelukken voorkomt.


04-03-2011

Veiligheidsvergrendelingen in volledig RVS 316 behuizing IP69K

IP69K bestand tegen hogedruk- en stoomreiniging tot 105 °


veiligheidsmat drukgevoelige mat schakelmat contactmat drukmat schakelmat van Inrato International thumbnail
18-12-2010

veiligheidsmat drukgevoelige mat schakelmat contactmat drukmat schakelmat

Leverbaar in elke gewenste vorm, tot aan veiligheidsklasse 3, modulaire matten leverbaar


18-12-2010

Lichtschermen voor inloopbeveiliging, lichtgordijn, zonebeveiliging

Lichtschermen voor inloopbeveiliging met geintegreerde veiligheidsrelais, T en L- vorm modulaire muting oplossing,  geintegreerde LED mutelamp, eenvoudige flexibele uitlijning, Plug&Play lichtscherm, veiligheidsklasse 3,  veiligheidsklasse 4,Smartscan, Artscan, Hecto systems. 


Veiligheidsrelais voor veiligheidsmatten TüV gecertificeerd. van Inrato International thumbnail
24-07-2008

Veiligheidsrelais voor veiligheidsmatten TüV gecertificeerd.

Gamma Systems heeft onlangs een nieuw veiligheidsrelais uitgebracht in de bekende GP-serie, de GP03T. Dit nieuwe veiligheidrelais, geschikt voor het bewaken van veiligheidsmatten, veiligheidsbumpers en veiligheid contactlijsten, is ondergracht in een smalle 22 mm behuizing zodat ruimte in de besturingskast bespaard wordt. Er is een keuze tussen een versie met handmatige reset en automatische reset.


Inrato neemt machinebeveiliging activiteiten DIS-Sensors over van Inrato International thumbnail
14-03-2008

Inrato neemt machinebeveiliging activiteiten DIS-Sensors over

Inrato International heeft per 1 februari 2008 de activiteiten op het gebied van machinebeveiliging van Dewit Industrial Sensors (DIS) in Soest overgenomen. Hierdoor komen de importeurschappen van Smartscan lichtschermen en Gamma Systems veiligheidsmatten en veiligheidslijsten in handen van Inrato.