Veiligheidsrelais

Door: Inrato International  23-09-2015
Trefwoorden: Veilige Machine

Inrato International en Duelco slaan handen ineen Exclusief importeur veiligheidsrelais DALFSEN – Dankzij een nieuwe partnerschap is Inrato International sinds september exclusief importeur van Duelco in Nederland en België. Duelco –met een eigen productie in Europa- koos voor een nauwe samenwerking met Inrato vanwege haar specialisatie in machineveiligheid en voertuigveiligheid. Met dit assortiment (programmeerbare) veiligheidsrelais wordt het leveringspakket van de technische groothandel uit Dalfsen flink uitgebreid. 'Wij krijgen door dit importeurschap een breder pakket aan veiligheidsoplossingen voor machinebeveiliging, voertuigveiligheid en signaleringstechniek', legt Leendert Jan IJspeert van Inrato uit. Duelco is een fabriek met eigen productie en ontwikkeling die kan leunen op veertig jaar ervaring in veiligheidsoplossingen voor machines. Het bedrijf -met vestigingen in Sonderborg en Aalborg in Denemarken- spitst zich toe op veiligheidscomponenten ter bescherming van mens en machine. 'Doordat Inrato gespecialiseerd is in veiligheid met een breed toepassingsveld gericht op langetermijnrelaties, sluit dit naadloos aan op onze wensen voor een importeur en partner', zegt exportmanager Henrik Thomsen van Duelco. Specifieke veiligheidsrelais voor uiteenlopende situaties zijn daar een voorbeeld van. Er zijn relais beschikbaar voor voertuigen met wisselende boordspanning, programmeerbare versies met modulaire I/O-modules en veldbusmodules. Koren op de molen van Inrato, dat als klantgerichte, technische handelsonderneming gespecialiseerd is in op maat gesneden veiligheidsoplossingen. Inrato International is gevestigd aan De Vesting 29 in Dalfsen en bereikbaar via tel: 085-2736750 of per e-mail: info@inrato.com. Meer informatie is ook te vinden op www.inrato.com en http://www.duelco.dk/en/safety

Trefwoorden: Veilige Machine

Andere producten en diensten van Inrato International

Proxipi ProZone gevarenzone bewakingssysteem krijgt certificaat van Inrato International thumbnail
17-03-2016

Proxipi ProZone gevarenzone bewakingssysteem krijgt certificaat

Het Proxipi ProZone gevarenzone bewakingssysteem van Inrato International uit Dalfsen is officieel gecertificeerd volgens de norm EN ISO 13849-1.


25-01-2016

JéWé verhoogt veiligheid met felgele matten van Inrato

JéWé, bekend van ‘Alles voor de doe-het-zelver’ in de bouwmarkten, heeft samen met Inrato International de veiligheid van haar machinepark flink verhoogd. Zo zijn twee machinelijnen voorzien van lichtschermen, veiligheidsschakelaars en veiligheidsmatten.


27-05-2015

Inrato levert Eloshield gevarenzone bewakingssysteem

Inrato International uit Dalfsen levert sinds kort het Eloshield gevarenzone bewakingssysteem, dat met een badge voor werknemers en een detectieveld bij machines levensbedreigende ongelukken voorkomt.


04-03-2011

Veiligheidsvergrendelingen in volledig RVS 316 behuizing IP69K

IP69K bestand tegen hogedruk- en stoomreiniging tot 105 °


veiligheidsmat drukgevoelige mat schakelmat contactmat drukmat schakelmat van Inrato International thumbnail
18-12-2010

veiligheidsmat drukgevoelige mat schakelmat contactmat drukmat schakelmat

Leverbaar in elke gewenste vorm, tot aan veiligheidsklasse 3, modulaire matten leverbaar


18-12-2010

Lichtschermen voor inloopbeveiliging, lichtgordijn, zonebeveiliging

Lichtschermen voor inloopbeveiliging met geintegreerde veiligheidsrelais, T en L- vorm modulaire muting oplossing,  geintegreerde LED mutelamp, eenvoudige flexibele uitlijning, Plug&Play lichtscherm, veiligheidsklasse 3,  veiligheidsklasse 4,Smartscan, Artscan, Hecto systems. 


Veiligheidsrelais voor veiligheidsmatten TüV gecertificeerd. van Inrato International thumbnail
24-07-2008

Veiligheidsrelais voor veiligheidsmatten TüV gecertificeerd.

Gamma Systems heeft onlangs een nieuw veiligheidsrelais uitgebracht in de bekende GP-serie, de GP03T. Dit nieuwe veiligheidrelais, geschikt voor het bewaken van veiligheidsmatten, veiligheidsbumpers en veiligheid contactlijsten, is ondergracht in een smalle 22 mm behuizing zodat ruimte in de besturingskast bespaard wordt. Er is een keuze tussen een versie met handmatige reset en automatische reset.


Inrato neemt machinebeveiliging activiteiten DIS-Sensors over van Inrato International thumbnail
14-03-2008

Inrato neemt machinebeveiliging activiteiten DIS-Sensors over

Inrato International heeft per 1 februari 2008 de activiteiten op het gebied van machinebeveiliging van Dewit Industrial Sensors (DIS) in Soest overgenomen. Hierdoor komen de importeurschappen van Smartscan lichtschermen en Gamma Systems veiligheidsmatten en veiligheidslijsten in handen van Inrato.