Werken in het buitenland kansrijk

Werken in het buitenland kansrijk van Lex Expatspecialist

Door: Lex Expatspecialist  27-06-2008
Trefwoorden: Werving, Selectie, Buitenland

PERSBERICHT 26 juni 2008


Werken in het buitenland kansrijk
Neerlands Expatspecialist LEX realiseert ambities bij aansprekende internationals

Working abroad is hot! Werken in de Jungle van West Afrika, of toch liever een kantoorbaan in Shanghai? Alleen al vanuit Nederland vertrekken er dit jaar meer dan 130.000 families naar het buitenland. LEX Expatspecialist is Nederlands toonaangevende expatbemiddelaar en bemiddelt wereldwijd in bijzonder interessante managementfuncties bij maatgevende, internationale multinationals.


Internationaal werving- en selectiebureau LEX kent de route ‘abroad’
In de zomer van 2007 besloten de eigenaren van Pirex, bureau voor interim- en projectmanagers, hun kennis over de expatwereld te gebruiken. Inmiddels vormt LEX ‘the perfect match between business and expats’. LEX helpt ambitieuze mensen over de hele wereld aan de juiste baan en zoekt voor bedrijven naar de ideale kandidaat. Met de buitenlandervaring die het team van LEX zelf in huis heeft en de kennis op het gebied van Personeel en Organisatie en Human Resource is LEX met recht buitenlandspecialist te noemen.

LEX gaat net een stap verder in haar dienstverlening
Om een missie te laten slagen, toont LEX zich meedenkend. In de huidige wereld van tweeverdieners willen partners zich bijvoorbeeld ook blijven ontwikkelen. LEX richt haar dienstverlening daarom ook op de partner van de vertrekkende expat. Behalve voor sociale expansies kan LEX ook vooreen geschikte baan voor de partner zorgen. De dienstverlening van de buitenlandspecialist gaat op alle fronten net dat stukje verder.

Wilt u werken bij een toonaangevende multinational?
Op de website www.lexexpatspecialist.com is alles te vinden over de unieke dienstverlening van LEX, vacante vacatures en de mogelijkheid om een CV achter te laten of contact op te nemen met de consulenten. Ook zijn er interessante wetenswaardigheden te lezen over de top 20 van expat-bestemmingen. Tevens bieden de experts tips en links over verhuizen naar het buitenland. Door u aan te melden voor de digitale nieuwsbrief krijgt u alle informatie gratis in uw mailbox.

LEX EXPATspecialist is gevestigd in Havezate Den Berg te Dalfsen (Nederland) maar opereert wereldwijd.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Kolthof, LEX Marketing en Sales, [email protected], tel: 0529 – 435 837

Dit is een origineel persbericht.
Wij stellen het bijzonder op prijs als u dit persbericht overneemt en plaatst.

Trefwoorden: Bemiddelaar, Buitenland, Expats, Expatspecialist, Intermedair, Recruitement, Selectie, Werving,