Royal Bel Leerdammer BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rondweg 9 , 7721 AA Dalfsen, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Royal Bel Leerdammer BV

Leerdammer heeft een rijke kaashistorie die bijna een eeuw geleden zijn oorsprong vond. In 1914 richtte de dan 21-jarige Bas Baars het bedrijf Baars Kaas op. In 1970 ging Baars op zoek naar nieuwe kaassoorten samen met het Nederlands Instituut voor Zuivel Onderzoek. Er kwam steeds meer vraag naar bijzondere kazen om mee te variëren en voor Emmentaler bestond een grote markt.

In 1976 werd dan ook Leerdammer-gatenkaas uitgevonden, een heerlijk romige kaas met een milde, zoete en nootachtige smaak. Kaas van Leerdammer is een kruising tussen Goudse (romig) en Emmentaler-kaas (mild, zoet en nootachtig). Zo werd een product gecreëerd dat de voordelen van beide kazen had en niet de nadelen (zoals het gewicht van Emmentaler van 80 kg).

In 20 jaar tijd werd Leerdammer kaas de derde kaassoort in grootte – na Gouda en Edam.
Lunch, brunch, high tea of picknick; het zijn perfecte momenten om Leerdammer te gebruiken. Want met Leerdammer maak je altijd iets bijzonders van je maaltijd. Leerdammer is onweerstaanbaar lekker door zijn milde en nootachtige smaak.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cheese Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dalfsen Overijssel

Is Royal Bel Leerdammer BV in Rondweg 9, Dalfsen Overijssel 7721 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kaas diensten in Dalfsen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dalfsen Kaas per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dalfsen Overijssel, 7721 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814993]