Glaskunsthandel.nl sinds 3 weken op de nederlandse markt en zoekt dealers/wederverkopers

Glaskunsthandel.nl sinds 3 weken op de nederlandse markt en zoekt dealers/wederverkopers van Glaskunsthandel.nl

Door: Glaskunsthandel.nl  19-07-2007
Trefwoorden: Glas, Dealer, Import

Importbedrijf Glaskunsthandel.nl zoekt: handelaren, dealers, wederverkopers!

Op onze site vind u onze mondgeblazen artikelen. De artikelen zijn dus handgemaakt! Alle artikelen worden binnen enkele dagen geleverd tenzij dit uitdrukkelijk vermeld staat. Voor meer info: info@glaskunsthandel.nl

Belangrijke mededeling voor wederverkopers:
Om een wederverkoper te worden meldt u zich svp aan op onze site als "nieuwe klant". Hierna verzoeken wij u een korte mail of fax te sturen met het verzoek u als wederverkoper aan te melden. Wij zullen u dan de speciale toegang tot de site geven. U kunt daarna als wederverkoper de aangepaste prijzen zien en de artikelen bestellen .

Hoe kan ik de prijzen voor de wederverkopers inzien?
De prijzen voor wederverkopers kunt u inzien nadat wij uw account als wederverkoper ingesteld hebben.

Wie kan wederverkoper worden?
Wederverkoper kan ieder bedrijf worden welke regelmatig in glas handelen, verder behandelen of verkopen. Uiteraard ook bedrijven die dit van plan zijn te gaan doen.

Hoe kan men wederverkoper worden?
U meldt zich onze site aan als nieuwe klant. Hierna stuurt u ons een Mail of Fax op uw briefpapier met uw bedrijfsgegevens met de vermelding dat u een wederverkoper wilt worden. Na een korte controle zullen wij u vrijschakelen als wederverkoper. Hierna kunt u via de site van de wederverkopersprijzen profiteren.

Is er ook een minimum orderbedrag om wederverkoper te worden en hoe hoog is deze?
Nee! In tegenstelling tot bij veel andere fabrikanten/importeurs kunt u bij ons reeds vanaf 1 stuks bestellen als wederverkoper.
Voor artikelen die speciaal voor u gemaakt moeten worden kunnen wel minimum hoeveelheden gelden. Deze kunnen echter bij bijvoorbeeld zandstralen al bij 5 @ 10 stuks liggen. Wij informeren u hiervoor graag individueel.

Interesse? info@glaskunsthandel.nl

Trefwoorden: Dealer, Figuur, Fles, Glas, Glaskunst, Handel, Import, Verkoper