Plastikor neemt het machinepark van Lozesca over

Door: Plastikor Nederland b.v.  02-07-2008
Trefwoorden: Mappen, Etuis, Multomappen

Plastikor Nederland bv heeft in April 2007 het machinepark overgenomen van te Geldermalsen. daarbij heeft Plastikor ook 99% van de stansvormen en lasvormen (electrodes) van LOZESCA overgenomen.
Naleveringen van uw Lozesca artikelen is dus geen probleem.

Na revisie van de machine van Lozesca werd de ringbanden machine van LOZESCA in gebruikt genomen. Mede door de aanschaf van automatische inleggers werd hierdoor de capaciteit flink verhoogd.

De LOZESCA automaat voor het vervaardigen van grote etuis is grondig gereviseerd. Medio April 2008 is ook deze machine uitgebreid met een inlegger.

Een welkome aanvulling op onze reeds bestaande L-mappen automaat (circulatiemappen) zijn de LOZESCA snellopers van Kiefel, Begin julie zullen deze l-mappen machines van LOZESCA uit de revisie komen en dit is nodig gezien de stijgende afnames van l-mappen. Flexibel in kleur en formaat blijft altijd ons streven.

Voorlopig blijven de overige opgekochte machines van LOZESCA stand-by. Indien nodig zullen ook hiervan mooie volautomaten gebouwd worden, meestal voor specifieke doeleinden.

Plastikor heeft Lozesca te Geldermalsen begin 2007 overgenomen, daarbij heeft Plastikor ook 99% van de stansvormen en lasvormen (electrodes) van LOZESCA overgenomen.
Naleveringen van uw Lozesca artikelen is dus geen probleem.

Trefwoorden: Etuis, l-mappen, Lozesca, Mappen, multimappen, Multomappen,

Contact Plastikor Nederland b.v.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share