Plexat Eetcafé

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 3 , 7587 AA De Lutte, Overijssel
Losser, Twente

E-mail

Over Plexat Eetcafé

Eetcafé Plexat
Ons Eetcafé is gevestigd in het centrum van De Lutte, aan een mooie brink. De omgeving staat bekend als mooi fiets- en wandelgebied voor het steeds meer toenemende toerisme. Ons terras biedt plek aan totaal 180 gasten. Aan de voorkant hebben we 60 stoelen, op het grote zijterras 120, en binnen bieden we 52 couverts. Onze locatie voorziet in vele mogelijkheden op het gebied van feesten en partijen. Zowel voor bedrijven als families of buurtfeesten bieden we leuke en variabele arrangementen. Voor het terrasseizoen is bij ons de bourgondische BBQ zeer in trek bij onze gasten. We hebben een Big Green Egg voor de groepen van 8-15 personen, vanaf 15 gebruiken we de 3grill tot een maximum van 100 personen. Overdag verzorgen we lunchgerechten van ovengebakken broodjes tot heerlijke gezonde salades. Met onze avondkaart gaan we ook mee met de seizoenen en bijbehorende producten als asperges en wildgerechten.
Via de VVV kunt u ook gebruik maken van diverse groepsarrangementen als ''happen & trappen'' of ''stappen & happen''.
Voor speciaalbieren bent u bij ons op de juiste plek, breed en gevarieerd. Op het gebied van catering hebben we diverse buffetten samengesteld. Mocht u toch andere wensen hebben...u vraagt wij denken mee. Van tapastafels tot amuseborrels, van hapjes tot buffetten. U kunt ook de omgeving verkennen door het huren van leuke Italiaanse scooters met nadien een mooi arrangement. We beschikken tevens over een gewoon biljart en een poolbiljart. Voor live voetbal hebben we een beamer met groot scherm in ons cafégedeelte.
Uiteraard ben u altijd welkom voor een kop koffie met huisgemaakte beroemde appeltaart van mijn ouders.

Toekomst
Met het oog op onze bovenverdieping zijn er grote plannen in ontwikkeling. We willen graag met de realisatie van een tapaskeuken met bijbehorend dakterras beginnen in de herfst van 2016. De tekeningen hiervoor zijn goedgekeurd door de welstandscommissie van onze gemeente.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van De Lutte Overijssel

Is Plexat Eetcafé in Dorpstraat 3, De Lutte Overijssel 7587 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in De Lutte Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Lutte Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Lutte Overijssel, 7587 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3774131]