Batterink Aannemersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Moerheimstraat 87 , 7701 CC Dedemsvaart, Overijssel

E-mail

Over Batterink Aannemersbedrijf

De uitgevoerde werken liggen in de Burger- en Utiliteitsbouw. Renovatie, nieuwbouw en een deel agrarische bouw vallen onder onze bouwactiviteiten.

Onze kracht is de kwaliteit / kwantiteit verhouding scherp te houden. En deze ook zodanig uit te voeren.
Voordeel van mijn bedrijf is dat de lijnen kort zijn tussen opdrachtgever en aannemer. Meedenken is voor mij erg belangrijk en daarin school ik ook het personeel. U zit met de daadwerkelijke bouwer aan de “tafel”.
Ons werk is veelomvattend, waardoor mijn personeel zeer veelzijdig is. Hierdoor ben ik in staat om allerlei types werk aan te kunnen en te verwezenlijken, zowel op de bouwplaats als in onze eigen timmerwerkplaats.

Ervaring o.a. in bouw van nieuwbouwwoningen, verbouw/renovatie woningen, agrarische objecten waaronder aardappelbewaarplaats, loodsen.

Veel bouwprojecten zijn onder architectuur getekend, maar er is zeker mogelijkheid om naar eigen inbreng/ontwerp te bouwen.

Het bedrijf hecht veel waarde aan het werken onder goede arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieuaspecten worden hierbij in acht genomen.
Het bedrijf is VCA* gecertificeerd.

MET VERTROUWEN KUNT U OP AANNEMERSBEDRIJF BATTERINK BOUWEN

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Batterink Aannemersbedrijf in Moerheimstraat 87, Dedemsvaart Overijssel 7701 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dedemsvaart Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dedemsvaart Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dedemsvaart Overijssel, 7701 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822575]