Dierenpension De Driehoek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verlengde Elfde Wijk 16 , 7701 RR Dedemsvaart, Overijssel

E-mail

Over Dierenpension De Driehoek

Wij hebben lang nagedacht om een verblijf te realiseren, die aan alle eisen voldoet zodat uw huisdier hier heerlijk kan vertoeven tijdens uw afwezigheid.Ons pension is kleinschalig en ruim opgezet en met de uiterste zorg ingericht, in de vorm van een luxe hotel.

Kwaliteit, hygiëne, liefdevolle verzorging, persoonlijke aandacht, rust en ruimte zijn begrippen die wij erg belangrijk vinden en die garant staan voor een zeer prettig verblijf van uw huisdier in ons pension. Wij streven er naar dat uw huisdier zich op zijn of haar gemak voelt bij ons!

Alle dieren zijn van harte welkom, wij verheugen ons op hun bezoek!

Wij bieden tevens dagopvang en crècheopvang voor uw dier.
Dagopvang is ideaal als u eens een dagje weg wilt. U kunt zonder zorgen uw dier achterlaten want de verzorging en de aandacht is dan in onze handen.
Crècheopvang is ideaal voor bijvoorbeeld de werkende baas, het is meer een structurele opvang.

De tijden dat u uw dier haalt en brengt zijn te overleggen. Gezien de kortere verblijftijd gelden voor deze soort van opvang speciale, gereduceerde tarieven. Wij bieden u ook de mogelijkheid voor haal- en brengservice.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dierenpensiondedriehoek/

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenpension De Driehoek in Verlengde Elfde Wijk 16, Dedemsvaart Overijssel 7701 RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hotel diensten in Dedemsvaart Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dedemsvaart Hotel per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dedemsvaart Overijssel, 7701 RR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818719]