ELTAKO GmbH lanceert handige handleidingen/documentatiehouder

ELTAKO GmbH lanceert handige handleidingen/documentatiehouder van Eltako Nederland Gmbh

Door: Eltako Nederland Gmbh  15-01-2007

ELTAKO GmbH heeft op maandag 15 januari 2007 de GBA12, een handige DIN-rail handleidingen/documentatiehouder gelanceerd.

Tegenwoordig worden steeds meer schakelproducten voorzien van handleidingen waarin o.a. aansluitschema’s, technische specificaties en de werking van het product vermeld staan.
Deze documentatie moet te allen tijde beschikbaar blijven om later eventuele veranderingen door te kunnen voeren of storingen te kunnen oplossen. Vaak wordt er echter slordig mee omgesprongen en zijn deze belangrijke documenten binnen de kortste keren verdwenen. Dit veroorzaakt veelal onnodig tijdverlies en irritatie.

Om dit tegen te gaan heeft ELTAKO de GBA12 ontwikkeld.
De GBA12 is een kleine handige handleidingen/documentatiehouder van slechts één moduul (18mm) breed en 55mm diep.

De GBA12 kan naast elk ander product op een DIN-rail DIN-EN 50 022 bevestigd worden.
In de open behuizing is plaats voor bijvoorbeeld 4 a 5 ELTAKO bedieningshandleidingen.
Met de GBA12 biedt ELTAKO een goedkope en praktische oplossing om het verlies van handleidingen en andere belangrijke documentatie tegen te gaan.


Over ELTAKO GmbH:
ELTAKO GmbH, een Duits familiebedrijf gevestigd in Fellbach nabij Stuttgart, is binnen Europa een van de marktleiders op het gebied van onder anderen relais, impulsrelais, impulsdimmers, trappenhuisautomaten, kWh-meters, slaapschakelaars en multifunctionele tijdrelais.
Al ruim 55 jaar fabriceert ELTAKO innovatieve producten van topkwaliteit voor gebouwinstallaties en de besturingstechniek.
De naam ELTAKO is afgeleid van de woorden: Elektrischer Tast-Kontakt.
Naast vele OEM producten fabriceert ELTAKO GmbH ook onder eigen label een zeer ruim productenpakket. In totaal fabriceert ELTAKO GmbH momenteel ruim 3000 verschillende producten op diverse locaties binnen Duitsland.
ELTAKO GmbH levert haar producten rechtstreeks aan de elektrotechnische groothandel.


Perscontacten:

Hans Oving
Sales representative Nederland
Tel: 0523 616 688
Fax: 0523 616 607
Mob: 06 2181 6115
E-mail: [email protected]
URL : www.eltako.com