Van Dedem Marke Baalderborg Groep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Tjalk 49 , 7701 LR Dedemsvaart, Overijssel

E-mail

Over Van Dedem Marke Baalderborg Groep

Welkom bij de Baalderborg Groep. Wij zijn gespecialiseerd in gehandicaptenzorg en in ouderenzorg. U vindt ons op ruim 80 locaties in Drenthe en Overijssel met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie.

Wij bieden ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden. Het christelijk geloof is onze inspiratiebron; ontmoeting, aandacht en betrokkenheid zijn de kern van ons handelen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/baalderborg

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dedemsvaart Overijssel

Is Van Dedem Marke Baalderborg Groep in De Tjalk 49, Dedemsvaart Overijssel 7701 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ouderenzorg diensten in Dedemsvaart Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dedemsvaart Ouderenzorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dedemsvaart Overijssel, 7701 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826793]