Fysio Centrum Kamminga

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Averinkstraat 30 , 7491 ZC Delden, Overijssel
Hof van Twente, Twente

E-mail

Over Fysio Centrum Kamminga

HET DNA VAN FYSIO CENTRUM KAMMINGA

Ons DNA bestaat uit de passie voor het menselijk lichaam en hoe het beweegt. Iedereen die werkzaam is bij Fysio Centrum Kamminga heeft dat beetje extra met een vorm van bewegen. Van voetbal tot cross-fit, van basketbal tot streetdance.

Sport in welke vorm dan ook en op welk niveau dan ook is veel leuker wanneer je dat zonder klachten doen. Daar willen wij je bij ondersteunen.

Dàt is ons DNA.

Wij willen dat jij de best passende zorg krijgt en dat zo snel mogelijk door een team van breed opgeleide specialisten in bewegen: onze fysiotherapeuten!

Wij proberen jouw zorgvraag te begrijpen en te koppelen aan de meest passende therapie. Daarnaast willen wij dat jij je thuis voelt bij ons, gehoord en begrepen.

Welkom bij de eerste stap naar beter bewegen!

Voor meer informatie over onze specialisaties verwijzen wij naar onze specialisatiepagina op onze website https://www.fysiocentrumkamminga.nl/specialisaties

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiocentrumkamminga/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Delden Overijssel

Is Fysio Centrum Kamminga in Averinkstraat 30, Delden Overijssel 7491 ZC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Delden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Delden Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Delden Overijssel, 7491 ZC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229465]