Accuraat Accountants

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brinkstraat 5 , 7683 BM Den Ham ov, Overijssel

E-mail

Over Accuraat Accountants

Wilt u een accountant bij wie u kunt doen alsof u thuis bent?

Wat zou u denken van een accountant die écht meeleeft met u en uw bedrijfsvoering? Een goede relatie die open kaart speelt, ook als hij denkt dat uw plan of idee niet haalbaar of verstandig is? Een ervaren expert op wie u altijd een beroep kunt doen, zonder dat op ieder telefoontje direct een factuur volgt?

Als het hierboven geschetste beeld u bevalt, is de kans groot dat u bij Accuraat Accountants precies goed zit. Wij bieden u een zeldzame mate van betrokkenheid bij uw business. Wij zijn thuis in uw bedrijf.

Wij kennen u en spreken uw taal
Accuraat Accountants is een compact accountantskantoor met een regionale focus. Die combinatie van factoren brengt diverse voordelen met zich mee. Bij ons bent u als klant een goede bekende, ook bij medewerkers met wie u niet regelmatig te maken hebt. U bent verzekerd van de persoonlijke aandacht van een gedreven accountant die zich grondig verdiept in u en uw bedrijf. Een vaste contactpersoon die altijd alert is op ontwikkelingen die van belang kunnen zijn. Bovendien zijn wij letterlijk en figuurlijk thuis in het gebied waarin u als ondernemer opereert. Wij weten we wat er speelt en spreken uw taal. Dat werkt wel zo prettig.

Onze drempel is laag
De sfeer binnen ons kantoor wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid. Onze medewerkers hebben het kennelijk naar hun zin, want het verloop is miniem. No-nonsense is een sleutelwoord en een vleugje humor is nooit ver weg. Bij ons kunt u doen alsof u thuis bent.
O ja, en voordat we het vergeten: natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uitstekende dienstverlening en advisering op het gebied van jaarrekeningen, belastingen, administratie en alles wat daarmee samenhangt. Met de zekerheid dat wij uw zaken heel persoonlijk nemen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Accuraat Accountants in Brinkstraat 5, Den Ham ov Overijssel 7683 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Den Ham ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Ham ov Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Ham ov Overijssel, 7683 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227790]