Totaalconcept kenmerkt apetito

Door: Apetito  04-06-2009
Trefwoorden: Maaltijden, Voedingsadvies, Diepvries

Van alle markten thuis
“Onze maaltijden worden gegeten door jong en oud, bijvoorbeeld bij kinderdagverblijven en senioreninstellingen”, aldus Kühlkamp. Dankzij het doelgroepgerichte assortiment aan maaltijden en maaltijdcomponenten, zijn de producten geschikt voor organisaties op het terrein van individuele en gemeenschapsverzorging. Bovendien is het mogelijk om vriesverse, koelverse en warme maaltijden aan te bieden.

Jarenlange ervaring
apetito levert dit jaar precies 20 jaar maaltijdcomponenten aan organisaties en instellingen in Nederland. De producten zijn altijd afgestemd op de vragen en ontwikkelingen in de markt. Er wordt rekening gehouden met diëten, allergieën, geloofsovertuigingen en eetgewoonten. Zo zijn er natriumarme en biologische maaltijdcomponenten, gepureerde maaltijden, en halal producten.

Voedingsadvies
Voor alle klanten staan de diëtisten van de afdeling voedingsadvies dagelijks klaar voor vragen over bijvoorbeeld de voedingskundige samenstelling van maaltijden of over diëten.
Op de vernieuwde website staat veel voedingsadvies met betrekking tot de verschillende groepen, zoals kinderen, senioren en mensen met een verstandelijke beperking.

IT-ondersteuning organisaties
Een andere belangrijke service aan organisaties is de ondersteuning op het gebied van IT. Via diverse automatiseringsoplossingen kunnen organisaties hun eigen administratie bijhouden voor hun maaltijdgebruikers. Voor elk soort organisatie is er een passende oplossing. Op de website www.apetito.nl staat een uitgebreide omschrijving van de mogelijkheden.

Trefwoorden: Diepvries, Maaltijden, Voedingsadvies, Vriesvers