Maak gebruik van een strip of foto om taaie informatie op te leuken! Bel BRUNO 0570-789400!

Maak gebruik van een strip of foto om taaie informatie op te leuken! Bel BRUNO 0570-789400! van Bruno Productions

Door: Bruno Productions  19-06-2007

Bruno Productions is zowel werkzaam als licensing agentschap en syndication agentschap. Op syndication gebied vertegenwoordigen wij o.a United Media, Creators Syndicate, Washington Postwriters Group en Knight Features. Concreet gezegd leveren wij content aan kranten, tijdschriften, uitgevers, bedrijven etc., waaronder een breed scala aan internationaal bekende en onderscheiden strips als Peanuts, Winnie the Pooh en Dilbert.

Evt. kunt u http://www.comics.com  bekijken voor een groter aanbod. Uiteraard worden de strips bij interesse vertaald, geletterd en in kleur aangeleverd.

Naast bestaande strips is het overigens ook mogelijk om een strip op maat te laten maken. Wij werken o.a. al jaren samen met Roger Penwill, een Engelse cartoonist die al diverse prijzen heeft gewonnen. Roger is een zeer flexibel en humoristisch persoon die zich erg goed weet in te leven in de wensen van een klant.

Daarnaast leveren wij foto’s. We hebben een uitgebreide online database met op dit moment miljoenen foto’s (zowel celebrity, sport, nieuws, en stock foto’s). Onder onze vaste klanten in Nederland vallen o.a: Sanoma Uitgevers, Audax, GPD, De Telegraaf, Quote Media, Wolters Noordhoff, Reed Business en vele andere. Voor meer informatie over BrunoPress zie onze websites www.brunopress.nl en www.brunostock.nl 

NB. Bruno staat in de markt erg goed bekend om haar goede service, uiteraard zijn eventuele zoekopdrachten te allen tijde vrijblijvend!