Webshop

Webshop van Deesign Catcher

Door: Deesign Catcher  02-06-2011
Trefwoorden: Grafisch Design, Webshop, Zoekmachine Optimalisatie

Webshop
Bij veel webshop aanbieders kunt gebruik maken van 1 ontwerp of een beperkt aanbod in standaard ontwerpen, die kunt u dan zeer beperkt aanpassen aan uw eigen wensen en bedrijf.
Bij Deesignshop maken we voor u een ontwerp dat aan uw eisen voldoet. U heeft inspraak op de totale lay-out van de webshop, zodat deze aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

Gebruiksvriendelijk
Als ondernemer heeft u het al druk genoeg met uw zaken, daarom bieden wij een gebruiksvriendelijke website waar u gemakkelijk en eenvoudig uw producten kunt toevoegen en beheren. Het voorraadbeheer is makkelijk te onderhouden per maat, kleur, en bijvoorbeeld lengte, zodat u precies weet hoeveel en wat u nog op voorraad heeft. Wanneer u een gastenboek en nieuwsbrief wilt gebruiken, kunnen wij deze toevoegen aan de webshop. Het gastenboek kunt u heel eenvoudig naar uw eigen voorkeur instellen. Een nieuwsbrief is snel en makkelijk te maken in een passend ontwerp en te verzenden naar uw klanten.
Wanneer u bent ingelogd kunt u hier een digitale handleiding voor de webshop vinden. Deze is binnenkort ook te downloaden.

Trefwoorden: cms website, Content Management Systeem, Grafisch Design, Grafisch Ontwerpbureau, Grafische Vormgeving, Internet Design, Logo Ontwerpen, Webshop, Website Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie

Andere producten en diensten van Deesign Catcher

23-01-2011

CMS, Hosting, webdesign, webshop

Webshop Bij veel webshop aanbieders kunt gebruik maken van 1 ontwerp of een beperkt aanbod in standaard ontwerpen, die kunt u dan zeer beperkt aanpassen aan uw eigen wensen en bedrijf. Bij Deesignshop maken we voor u een ontwerp dat aan uw eisen voldoet. U heeft inspraak op de totale lay-out van de webshop, zodat deze aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.