Drewes Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwolseweg 78 , 7412 AP Deventer, Overijssel

E-mail

Over Drewes Fysiotherapie

Sinds 1974 is Fysiotherapie Drewes een begrip in Deventer en omgeving. De praktijk is gevestigd aan de Zwolseweg 78 in Deventer en is breed georiënteerd en gespecialiseerd op vele gebieden.

Fysiotherapie Drewes werkt nauw samen met artsen en specialisten in het Deventer Ziekenhuis. Onze behandelingen vinden doorgaans plaats in onze praktijk aan de Zwolseweg 78 in Deventer. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor medische fysiotherapie bij Wellfit in de Murmeliusstraat 6, vlakbij de praktijk gelegen.

In deze veeleisende samenleving is het belangrijk dat u zo snel mogelijk kan worden geholpen om een vlot herstel te kunnen waarborgen. Fysiotherapie Drewes kent daarom geen wachttijden en een behandeling kan daarom snel worden gestart. In overleg kan er in beperkte mate s´ avonds een behandeling worden ingepland.

U kunt bellen en vragen naar de mogelijkheden, wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk met u een behandelplan op te stellen.

Door een goede samenwerking met artsen en specialistenzijn we in staat het juiste behandelplan op te stellen. Naast onze reguliere werkzaamheden als fysiotherapeut beschikken wij over specifieke kennis over:

Hand & Pols therapie.
Orofaciale therapie.
Oedeem therapie.
Oncologische therapie.
Reuma therapie.
Sport therapie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Drewes Fysiotherapie in Zwolseweg 78, Deventer Overijssel 7412 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7412 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826698]