Facto Geo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keulenstraat 17 , 7418 ET Deventer, Overijssel

E-mail

Over Facto Geo

Facto Geo Meetdienst
uw partner in geodesie en geo-informatie

Facto Geo Meetdienst is een geodetisch ingenieursbureau. Vanuit 4 locaties werken wij in heel Nederland aan het uitvoeren van landmeetkundige werkzaamheden en het bewerken en presenteren van geodata. Ongeacht of het nu gaat om het inmeten en uitzetten van eigendomsgrenzen, splitsingstekeningen, bouwmaatvoering, situatiemetingen en DTM-metingen of uitzetwerk in de weg- en waterbouw. Cartografie zet Facto Geo Meetdienst op de kaart door de mogelijkheid om meetgegevens en/of verzamelde data op een hoger niveau te presenteren.

Facto Geo Meetdienst is gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van:
- Geodesie/Landmeten
- Grond-, weg- en waterbouw en Infra
- Bouw/Utiliteitsbouw
- Woningcorporaties
- Kadastraal meetwerk
- BGT
- Cartografie
Facto Geo Meetdienst zorgt voor het gewenste eindproduct, waarbij kwaliteit en een goede samenwerking een belangrijke plek hebben.

Wij leveren bijvoorbeeld als voorbereiding op het ontwerpen en bestek gereed maken van nieuwbouwprojecten, waardevolle basisinformatie door de juiste geometrie met precisie in te meten en op een door de opdrachtgever gekozen wijze te verwerken en aan te leveren. Ook is het vervaardigen van splitsingstekeningen van appartementsrechten vooraf met ruime kadastrale kennis door jarenlange ervaring een belangrijk specialisme.

Verder heeft Facto Geo Meetdienst veel kennis op het gebied van verticale en horizontale maatvoering, waarbij ook aandacht is voor het monitoren van objecten op deformaties tijdens de aanleg van bouwprojecten. Facto Geo Meetdienst kan voor u ook 3D Laserscannen, een techniek die steeds vaker wordt toegepast in veel verschillende vakgebieden.

uw partner in splitsingen
Bespaar op kadastraal meetwerk. Splits vooraf uw woningbestand!
Schakel Facto Geo Meetdienst in wanneer u delen van uw woningbestand gefaseerd gaat verkopen. Deze nieuwe aanpak verlaagt de kosten en vergroot de rechtszekerheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Surveyors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Facto Geo in Keulenstraat 17, Deventer Overijssel 7418 ET uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7418 ET, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688442]