Zijn mannen en vrouwen wel echt gelijk?

Door: Femark  13-12-2006
Trefwoorden: Training, Workshop, Processen

Zijn mannen en vrouwen wel echt gelijk?

Mannen en vrouwen zijn gelijk en dus moet je ze gelijk behandelen.

Terecht.

Alhoewel? Bij marketing en sales is het juist verstandig om dat niet te doen. Vrouwen zoeken andere informatie en beslissen anders dan mannen. En toch is nog heel vaak sprake van unisexmarketing of erger nog: marketing alleen gericht op de man.

De autoverkoper die alleen tegen de man praat, een folder die alleen maar vertelt over de prachtige technische eigenschappen van een product. Gemiste kansen, vindt FeMark; het bureau dat zich helemaal richt op marketing en verkoop aan vrouwen. Want vrouwen beoordelen producten en diensten op hele andere criteria. Bedrijven die dat inzien zijn bewezen succesvoller in de verkoop, en niet alleen aan vrouwen. Want ook bij processen waarbij de man de aankoopbeslissing neemt, is de invloed van de vrouw vaak doorslaggevend.

FeMark ondersteunt organisaties in het ontdekken en verbeteren van hun vrouwvriendelijkheid. FeMark analyseert processen en verbetert ze met trainingen en workshops. Daarin krijgen de deelnemers gerichte informatie, tips en instructies om beter om te gaan met de verkoop aan vrouwen.

Meer informatie over FeMark en vrouwbewust verkopen vindt u op www.femark.nl

----- einde persbericht-----

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique van ’t Riet, 06-533.543.05 (partner) of Aldert van Buuren 06-229.04.186 (partner).
U kunt ook een e-mail sturen naar angelique@femark.nl of aldert@femark.nl

Trefwoorden: Femark, Gendermarketing, Mannen En Vrouwen, Processen, Training, Vrouwbewust, Workshop,