Fysiotherapie Claske Mennink Deventer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keulenstraat 8 , 7418 ET Deventer, Overijssel

E-mail

Over Fysiotherapie Claske Mennink Deventer

Claske Mennink Fysiotherapie is een praktijk waar verschillende behandelingen met betrekking tot fysiotherapie worden gegeven. Bij de praktijk staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. De meeste behandelingen worden dan ook individueel gegeven.

De in de praktijk werkzame fysiotherapeuten zijn gecertificeerd en staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

De praktijk is gevestigd op diverse locaties.
Op de locaties gevestigd aan de Achterberggaarde en Nijhoffgaarde worden alle soorten behandelingen fysiotherapie gegeven, waarbij we op de Nijhoffgaarde de beschikking hebben over een grote oefenzaal. Op de locatie aan de Keulenstraat 8 verzorgen wij o.a. de fysiotherapie voor de Stichting Care to Move, Centrum voor diagnostiek en behandeling. Wij werken hier o.a. samen met twee orthopeden. Door deze samenwerking zijn wij snel in staat om tot een goede diagnose te komen en een adequaat behandelplan op te stellen.

Naast fysiotherapie biedt de praktijk ook de mogelijkheid om groepslessen Fysiogym en Ouderengym te volgen in wijkcentrum de Schalm, gevestigd in de wijk Borgele te Deventer.

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeringen. Behandelingen fysiotherapie worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de door u afgesloten polis.

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

De praktijk is aangesloten bij het KNGF, Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland, Flexchair Movement en het Rugnetwerk Twente.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Claske Mennink Deventer in Keulenstraat 8, Deventer Overijssel 7418 ET uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7418 ET, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825424]