Fysiotherapie Claske Mennink Deventer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keulenstraat 8 , 7418 ET Deventer, Overijssel

E-mail

Over Fysiotherapie Claske Mennink Deventer

Claske Mennink Fysiotherapie is een praktijk waar verschillende behandelingen met betrekking tot fysiotherapie worden gegeven.
Wij beschouwen het als onze taak om de oorzaak van uw klachten ten aanzien van houding en beweging op te sporen en vervolgens u op individuele basis te behandelen. Ons doel is u met zo min mogelijk klachten maximale mobiliteit te geven.

De in de praktijk werkzame fysiotherapeuten zijn gecertificeerd en staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

De praktijk is gevestigd op diverse locaties.
Op de locaties gevestigd aan de Achterberggaarde en Nijhoffgaarde worden alle soorten behandelingen fysiotherapie gegeven, waarbij we op de Nijhoffgaarde de beschikking hebben over een grote oefenzaal. Onze locatie aan de Keulenstraat 8 (gebouw IJsselwinde) is vanwege de ligging op het bedrijventerrein Kloosterlanden ideaal voor iedereen die daar werkt. Wij verzorgen de fysiotherapie daar dicht bij uw werk. De ligging vlakbij de A1 zorgt er voor dat deze locatie voor iedereen die aan de zuidkant van Deventer woont makkelijk te bereiken is.

Naast fysiotherapie biedt de praktijk ook de mogelijkheid om groepslessen Fysiogym en Ouderengym te volgen in wijkcentrum de Schalm, gevestigd in de wijk Borgele te Deventer.

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeringen. Behandelingen fysiotherapie worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de door u afgesloten polis.

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

De praktijk is aangesloten bij het KNGF, Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland, Flexchair Movement en het Rugnetwerk Twente.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Claske Mennink Deventer in Keulenstraat 8, Deventer Overijssel 7418 ET uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7418 ET, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825424]