Herbalife heeft positief effect op gezondheid

Door: Herbawebwinkel  15-04-2011
Trefwoorden: Herbalife

Een calorierijk dieet met veel vet en weinig lichaamsbeweging zijn mede verantwoordelijk voor hart- en vaatziekten in het Westen. Onderzoekers hebben geëxperimenteerd met een aantal voedingscomponenten die een positief effect hebben op de gezondheid. De bedoeling is om middels een combinatie van voedingsbestanddelen een oplossing te vinden om de gezondheid te bevorderen en hart- en vaatziekten effectief te voorkomen.

Uit een onderzoek is naar voren gekomen dat een speciale combinatie van bepaalde voedingsstoffen hart en vaten gezonder maakt. Bij langer gebruik van de voedingsmix kan de verkalking in de aderen met meer dan 80% reduceren. Deze positieve resultaten werden reeds eerder waargenomen tijdens een kort onderzoek met vrijwilligers.

Voorheen was het resultaat van een dieet moeilijk te meten omdat het pas na een lange periode zichtbaar werd. Dankzij de nieuwe methoden is het mogelijk om na te gaan hoe effectief bepaalde voedingscomponenten en diëten zijn. In Herbalife producten zitten ook ingrediënten die een positief effect hebben op gezondheid en gewicht. 

Trefwoorden: Herbalife