Horst Vergader- en Partycentrum De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 5 , 7412 XM Deventer, Overijssel

E-mail

Over Horst Vergader- en Partycentrum De

Welkom bij Vergader- & Partycentrum De Horst. Wij beschikken over een aantal prachtige zalen die af te huren zijn voor diverse bijeenkomsten. Bij De Horst gaan we alleen nét iets anders te werk dan andere zalencentra. Er is ons niet gauw iets te gek. Welke bijeenkomst u ook in gedachten heeft en welk budget u ook tot uw beschikking heeft, bij De Horst is er altijd wel een uitkomst mogelijk.

Een zorgeloze avond waarbij alles geregeld wordt? Alleen de zaal afhuren en zelf uw eten en drinken meenemen? In overleg is er héél veel mogelijk! Zo vinden er bij ons vergader- en partycentrum compleet verzorgde bruiloftsfeesten plaats, maar ook hennafeesten, vergaderingen, dansavonden, verjaardagen, workshops en jubileumfeesten. U heeft iets in gedachten, wij bieden u de ruimte!

De Horst is gevestigd in een monumentaal pand: degelijk dat duurzaam en met karakter gebouwd is. Onze zalen zijn sfeervol en van de modernste apparatuur voorzien. We zijn goed bereikbaar en parkeren is geen probleem. Onze voornaamste kracht is onze persoonlijke benadering, waardoor al onze gasten zich al snel thuis voelen.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/De-Horst-Vergader-en-Partycentrum-1407232929522760/

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Deventer Overijssel

Is Horst Vergader- en Partycentrum De in Kerkstraat 5, Deventer Overijssel 7412 XM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beurs diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Beurs per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7412 XM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821365]