Manager Operations wordt steeds belangrijker.

Door: Imcc  14-06-2006
Trefwoorden: Seminar, Nationale Voorraaddag

Op 22 juni ontmoet voorraadhoudend Nederland elkaar op de Nationale Voorraaddag op Kasteel de Vanenburg in Putten.

Centraal staan de kansen rond veranderende marktomstandigheden. Steeds grotere actievolumes, branchevervaging, alternatieve distributieconcepten en omgaan met leveranciers in het verre oosten. Onder leiding van Prof. Dr. Ad van Goor worden een aantal cases en thema’s belicht.

Het is een zeer interactief programma. In de ochtend delen de sprekers hun ervaringen en visie met de zaal. Tijdens het middagprogramma gaan we met ze, in kleine groepen in discussie.

Het IMCC heeft Rob Daver gevraagd zijn mening te geven over de veranderende rol van de Manager Operations. Door zijn bril als psycholoog heeft hij een zeer verfrissende kijk op het vakgebied en ziet hij de functie van Manager Operations alleen maar interessanter worden.

Werd een Manager Operations vroeger geselecteerd op zijn specialistische logistieke vaardigheden, tegenwoordig treedt hij steeds meer naar buiten en is zijn rol van steeds groter commercieel belang.

Rob Daver was van 1993 tot 2005 directeur van GITP International, het grootste bureau op het gebied van Human Resources en zag in die periode de verschuiving voltrekken.

Laat u inspireren en ga in de middag met hem in discussie over zijn visie op dit onderwerp.

Het complete programma staat op http://www.denationalevoorraaddag.nl .

Hier kunt u zich ook aanmelden voor de dag.

Graag zien wij u de 22ste!

Trefwoorden: Nationale Voorraaddag, Seminar,

Contact Imcc

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share