MKB P&O Service

Door: Ja Hrm Specialisten  02-06-2011
Trefwoorden: Advies, Management, Personeel

Als kleine of middelgrote (MKB) organisatie heeft u personeelsvragen, maar wellicht geen HR afdeling of P&O specialist die hierbij gericht kan adviseren. Het kan hierbij gaan om juridische personeelsvragen, een (langdurig) verzuimtraject, disfunctioneren van een werknemer of een specifieke vraag rondom beoordelen en belonen. Een externe partner kan dan een goede oplossing zijn.

Ja! HRM Specialisten biedt verschillende oplossingen om deze vragen efficiënt en professioneel te beantwoorden. Een van deze oplossingen is het P&O-abonnement. Met dit abonnement kan voor een vast bedrag per maand gebruik worden gemaakt van een vooraf overeengekomen aantal adviesuren. Het adviseren kan op locatie, maar bijvoorbeeld ook per e-mail of telefoon.

Met de MKB service geven wij op praktische wijze professioneel invulling aan uw personeelsbeleid.

Trefwoorden: Advies, Arbeidsmarkt, Hrm, Management, Personeel, Personeelsadvies, Werving En Selectie

Andere producten en diensten van Ja Hrm Specialisten

06-02-2013

Werving en Selectie van HR Professionals

HR Werving en Selectiebureau | HR Interim en Advies | HR Carrière | MKB P&O Service


02-06-2011

(Management) Coaching

Mensen maken het verschil in organisaties. Alle mensen hebben hun eigen ontwikkelvraagstukken. Zo ook (personeels-) managers, specialisten en (young) potentials.


02-06-2011

HR Interim management & Advies

Ja! HRM Specialisten heeft brede ervaring met het invullen van tijdelijke HR opdrachten. Daarbij kan het gaan om project- of


02-06-2011

Werving en Selectie van HR Professionals (vast en tijdelijk)

Ja! HRM Specialisten is gespecialiseerd in Werving en Selectie van HR professionals. Wij verzorgen graag de gehele sollicitatieprocedure voor uw