Werving en Selectie van HR Professionals (vast en tijdelijk)

Door: Ja Hrm Specialisten  02-06-2011
Trefwoorden: Vacatures, Werving En Selectie, Recruitment

Ja! HRM Specialisten is gespecialiseerd in Werving en Selectie van HR professionals. Wij verzorgen graag de gehele sollicitatieprocedure voor uw HR vacatures, vanaf de werving tot en met de aanname. Maar ook als u de sollicitatieprocedures het liefst in eigen hand houdt, kunnen we u van dienst zijn. Zo kunnen wij u helpen aan (vaste of tijdelijke) recruitment-specialisten in alle mogelijke branches. Ook adviseren wij u graag over het opzetten en inrichten van uw Werving en Selectie-procedures en/of afdeling, of over uw arbeidsmarktcommunicatie inclusief de inzet van Social Media.

Wij starten met een zorgvuldige en grondige intake/analyse van de vacature. Indien gewenst adviseren wij daarbij over bijvoorbeeld het functieprofiel of de arbeidsmarktcommunicatie. In deze fase zijn wij kritisch en altijd op zoek naar een duurzame oplossing. Zo snel mogelijk nadat u het profiel heeft geaccordeerd gaan we gericht en actief op zoek naar geschikte kandidaten.

Ja! HRM Specialisten kent het vak en de markt. Daardoor hebben wij een groot netwerk van HR professionals opgebouwd. Of het nu een Manager P&O betreft, een recruiter, HR-adviseur of hoofd personeelsadministratie zoekt: wij kennen deze professionals... en hun ambities. Ons netwerk stellen wij graag aan u beschikbaar.

Na een eerste selectie op basis van motivatiebrief en CV, worden de meest geschikte kandidaten uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek: een zorgvuldig, kritisch en gestructureerd interview, toegespitst op de vacature en uw organisatie. Doordat onze consultants uit het HR vak komen is onze selectie scherp en doeltreffend. Geschikte kandidaten stellen wij voor door middel van hun CV, aangevuld met een persoonlijk profiel. Wij coördineren vervolgens de afspraken bij de opdrachtgever en faciliteren het vervolgtraject.

Gedurende het gehele proces informeren wij alle betrokkenen (opdrachtgever en sollicitanten) over de voortgang van het proces. Dat werk nemen we u graag uit handen.

  • No cure, no pay: als u om welke reden dan ook niemand aanstelt in de vacante functie, betaalt u niets voor onze inspanningen.
  • Garantieregeling: mocht de kandidaat onverwacht vroegtijdig (moeten) vertrekken, dan ontvangt u in een groot aantal gevallen (een deel van) de bemiddelingsfee retour.
  • Aantrekkelijke tariefstelling: onze bemiddelingsfee is marktconform maar vaak zelfs lager.

Trefwoorden: Recruitment, Resource Management, Vacatures, Werving En Selectie

Andere producten en diensten van Ja Hrm Specialisten

06-02-2013

Werving en Selectie van HR Professionals

HR Werving en Selectiebureau | HR Interim en Advies | HR Carrière | MKB P&O Service


02-06-2011

MKB P&O Service

Als kleine of middelgrote (MKB) organisatie heeft u personeelsvragen, maar wellicht geen HR afdeling of P&O specialist die hierbij gericht


02-06-2011

(Management) Coaching

Mensen maken het verschil in organisaties. Alle mensen hebben hun eigen ontwikkelvraagstukken. Zo ook (personeels-) managers, specialisten en (young) potentials.


02-06-2011

HR Interim management & Advies

Ja! HRM Specialisten heeft brede ervaring met het invullen van tijdelijke HR opdrachten. Daarbij kan het gaan om project- of