JV Mobiliteits Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosterstraat 56 , 7413 XX Deventer, Overijssel

E-mail

Over JV Mobiliteits Service

Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij en bergingsbedrijf en de pechhulp verlening ben ik sinds 1-9-2016 voor mijzelf begonnen met jv-mobiliteitsservice te Deventer, ook wel bekend als Yellowtruck.
Ik ben gespecialiseerd in alle vormen van auto transport tot 4000 kg. of u nu een probleem of schade hebt met uw auto, motor, aanhanger of caravan, ik los het professioneel en vakkundig voor u op. Ook voor de pechhulp sta ik voor u klaar, of u nu een lege accu heeft of een lekke band. Bij een lekke band kan ik hem indien mogelijk repareren, als dat niet mogelijk is en u heeft geen reserveband dan kan ik ook 's avonds een bandenwissel aanbieden tegen een normale prijs. Of ik breng u voor hetzelfde geld door naar de garage van uw keuze binnen de regio van 50 km. Alles boven de 50 km komt er €1,- per km bij exclusief btw. Dit is uit en thuis gerekend vanuit Deventer.

Ik ben hoofdzakelijk werkzaam in Deventer, Apeldoorn en Zutphen, maar ook in de rest van het land kan ik uw voertuig komen halen. Laat mij uw taxi naar huis of de garage zijn.

Bij mij vindt u dezelfde kwaliteit en professionaliteit als bij een bergingsbedrijf.

Ook voor uw gerestaureerde of ongerestaureerde oldtimer of tractor bent u bij de Yellowtruck aan het juiste adres. Ook als de kippen er nog in zitten.

Of het nu gaat over autotransport of pechhulp, bij jv-mobiliteitsservice bent u altijd aan hetzelfde adres. Een sleepdienst met een glimlach. Uiteraard is uw voertuig tijdens het transport door mij verzekerd.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Jv-mobiliteitservice-272867906401792/

Categorieën: Auto Repairs, Public Transport, Towing Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is JV Mobiliteits Service in Oosterstraat 56, Deventer Overijssel 7413 XX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7413 XX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229503]