Kunstenlab

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havenplein 20 , 7411 ME Deventer, Overijssel

E-mail

Over Kunstenlab

Het Kunstenlab is een projectorganisatie die op effectieve en innovatieve wijze kunst en kunstenaars aan maatschappelijke vraagstukken verbindt.

In de prachtige industriële tentoonstellingsruimte in het Havenkwartier organiseert het Kunstenlab wisselende en spannende tentoonstellingen op het gebied van hedendaagse beeldende kunst. Daarnaast programmeert het Kunstenlab in de podiumruimte videopresentaties, catchavonden en geluidskunstoptredens (~DIF). De tentoonstellingen sluiten aan op actuele thema’s of tonen juist volledig autonoom werk, experiment staat hierbij voorop.
Het Kunstenlab organiseert verder educatieve projecten, participatieprojecten in wijken, public space projecten, verstrekt opdrachten en bemiddelt en stimuleert in verhuur van ateliers en werkruimtes. Voor de gemeente Deventer voert het Kunstenlab het beleid uit op het gebied van Kunst en Openbare Ruimte.
Met de verschillende taken richt de organisatie zich op verschillende publieksgroepen, zowel in huis als daarbuiten.

Het Kunstenlab voert al deze activiteiten uit met een klein, deskundig en betrokken team, dat rondom projecten regelmatig wordt uitgebreid met specifieke deskundigheid. Een grote groep vrijwilligers en de Raad van Toezicht dragen onmisbaar bij aan het team.
Vanuit de aard van de projecten werken we met veel verschillende partijen samen.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Museums

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kunstenlab in Havenplein 20, Deventer Overijssel 7411 ME uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7411 ME, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678989]