Leeuwen Precisie BV Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hamburgweg 6 , 7418 ES Deventer, Overijssel

E-mail

Over Leeuwen Precisie BV Van

Van Leeuwen Precisie is de specialist op het gebied van stalen precisiebuizen en andere precisieproducten, w.o. cilinderbuizen, hydrauliekleiding, assen in geschilde, geslepen en hardverchroomde uitvoering en diverse componenten.

Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Deventer, Nederland en vormt samen met de gespecialiseerde distributiecentra in België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië en Polen, de Divisie Precisie. Als internationale voorraadhouder beschikt Van Leeuwen Precisie over specialistische kennis en werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsleveranciers. Met haar ruime ervaring op het gebied van logistiek, voorraadbeheer, distributie en transport is het bedrijf als geen ander in staat de bedrijfsketen van fabrikant tot afnemer efficiënt in te richten en te beheren.

Ons assortiment wordt voortdurend aangepast aan de wensen van de klant. Klanttevredenheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Hierbij beperken wij ons niet alleen tot de ISO9001. Door een team van goed opgeleide LEAN-specialisten en Six Sigma Green Belts wordt doorlopend gewerkt aan het continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Door deze optimalisatie en efficiency verbeteringen zijn wij in staat onze klanten nog beter te bedienen. Deze klanten bevinden zich voornamelijk in de Hydrauliek sector, de Mechanical Engineering, Automotive en de meubel- en displayindustrie. Ook heeft Van Leeuwen Precisie een ruime ervaring in het exporteren naar zowel landen binnen als buiten Europa.

In Deventer, Nederland beschikt het bedrijf over een volledig, met de meest moderne opslagmiddelen uitgerust, magazijn van 7.200 m2. Met een goed uitgerust zaagcentrum kunnen alle materialen ook in vaste lengten worden geleverd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbing & Draining

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leeuwen Precisie BV Van in Hamburgweg 6, Deventer Overijssel 7418 ES uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7418 ES, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229235]