Detachering

Door: Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel  21-06-2011
Trefwoorden: Detachering, Ict Personeel, .NET vacatures

 Werkgevers kunnen functies vervullen door middel van het gebruik maken van personeel dat bij Place-IT op de pay-roll staat. Dit zijn hoog gekwalificeerde medewerkers met een dijk aan ervaring, opgedaan bij meerdere bedrijven. De werkgever heeft wel de lusten, maar niet de lasten van een vaste medewerker en kan na een jaar ervoor kiezen om de betreffende medewerker een vast contract aan te bieden. Bel Place-IT voor meer informatie: 0570-676429.

Trefwoorden: .NET vacatures, Automatiserings Personeel, C++ Vacatures, C++ werk in de achterhoek, Detachering, detachering van ICT-ers, Embeded software vacatures, HBO jobs ICT, Ict Personeel, IT specialist gezocht, Java Programmeur zoekt werk, PHP vacatures,

Contact Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

06-04-2012

Executive Search

Executive Search is één van de werving & selectie mogelijkheden die Place-IT aanbiedt. 


21-06-2011

Outplacement

Outplacement is een maatregel die een bedrijf niet graag neemt. Zowel werkgever als werknemer vinden het niet prettig om afscheid van elkaar te (moeten) nemen. Reden genoeg om er een gespecialiseerde externe partij voor in te huren. Bel Place-IT voor meer informatie: 0570-676429.


21-06-2011

Werving & Selectie van ICT specialisten

Place-IT werkt voor honderden bedrijven in Midden en Oost Nederland. Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk en weten wat voor soort mensen zij zoeken. Wij verdiepen ons in de bedrijfscultuur en de specifieke functie- en persoonlijkheidskenmerken die voor het goed uitoefenen van de functie noodzakelijk zijn. Maatwerk is mensenwerk! Bel: 0570-676429 voor meer informatie over onze dienstverlening.