Executive Search

Door: Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel  06-04-2012
Trefwoorden: Vacature, Werving & Selectie, Ict Vacatures

Meestal werken de beste IT-specialisten al bij een concullega. Maar... heeft deze 'high potential' het wel naar zijn zin in zijn of haar werk? Zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden? Is hij misschien toe aan een nieuwe carrière stap? Tijdens een executive search opdracht, benaderen de arbeidsmarkt specialisten van Place-IT een geschikte kandidaat op een persoonlijke en discrete wijze. De voordelen van uw bedrijf of organisatie worden benoemd en er wordt gekeken naar de mogelijkheden om deze 'high potential' te winnen voor uw organisatie. Interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Tel: 0570-676429 of mail naar .

Trefwoorden: HBO jobs ICT, Ict Personeel, Ict Vacatures, IT functie stedendriehoek, IT vacature Deventer, Software Architect, Vacature, werk voor ICT specialisten, Werving & Selectie, WO jobs ICT,

Contact Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

21-06-2011

Detachering

Place-IT is gespecialiseerd in werving & selectie, executive search, detachering, free-lancing en outplacement. Een IT-specialist voor IT-specialisten. Wij spreken uw taal en staan u met raad en daad terzijde bij het vinden van de juiste ICT-specialist.


21-06-2011

Outplacement

Outplacement is een maatregel die een bedrijf niet graag neemt. Zowel werkgever als werknemer vinden het niet prettig om afscheid van elkaar te (moeten) nemen. Reden genoeg om er een gespecialiseerde externe partij voor in te huren. Bel Place-IT voor meer informatie: 0570-676429.


21-06-2011

Werving & Selectie van ICT specialisten

Place-IT werkt voor honderden bedrijven in Midden en Oost Nederland. Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk en weten wat voor soort mensen zij zoeken. Wij verdiepen ons in de bedrijfscultuur en de specifieke functie- en persoonlijkheidskenmerken die voor het goed uitoefenen van de functie noodzakelijk zijn. Maatwerk is mensenwerk! Bel: 0570-676429 voor meer informatie over onze dienstverlening.