Outplacement

Door: Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel  21-06-2011
Trefwoorden: Personal Coaching, Automatisering, Werk

Place-IT zorgt ervoor dat een werkgever op een correcte manier afscheid kan nemen van één of meerdere werknemers. Place-IT brengt allereerst de capaciteiten, competenties en ambities van de werknemer in kaart om vervolgens de mogelijkheden op de arbeidsmarkt te verkennen. Doordat Place-IT contacten heeft met een groot aantal werkgevers in de regio kan een nieuwe functie vaak snel gevonden worden. Bel: 0570-676429 voor meer informatie.

Trefwoorden: Arbeidsmarkt, Automatisering, Banen, Droombaan, Ict Personeel, Ict Vacatures, ICT werk zoeken Deventer, IT functie stedendriehoek, It Vacatures, Personal Coaching, Werk, Werving & Selectie,

Contact Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

06-04-2012

Executive Search

Executive Search is één van de werving & selectie mogelijkheden die Place-IT aanbiedt. 


21-06-2011

Detachering

Place-IT is gespecialiseerd in werving & selectie, executive search, detachering, free-lancing en outplacement. Een IT-specialist voor IT-specialisten. Wij spreken uw taal en staan u met raad en daad terzijde bij het vinden van de juiste ICT-specialist.


21-06-2011

Werving & Selectie van ICT specialisten

Place-IT werkt voor honderden bedrijven in Midden en Oost Nederland. Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk en weten wat voor soort mensen zij zoeken. Wij verdiepen ons in de bedrijfscultuur en de specifieke functie- en persoonlijkheidskenmerken die voor het goed uitoefenen van de functie noodzakelijk zijn. Maatwerk is mensenwerk! Bel: 0570-676429 voor meer informatie over onze dienstverlening.