Place-IT introduceert www.consultantsvinden.nl

Door: Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel  09-12-2011
Trefwoorden: Automatisering, Ict Vacatures, Automatiserings Personeel

Kijk op de nieuwste website van werving & selectiebureau Place-IT uit Deventer. Op consultantsvinden.nl communiceren wij de nieuwste vacatures in Midden- en Oost Nederland voor consultants die een vaste baan zoeken of op detacheringsbasis willen werken. Kijken dus!

Trefwoorden: Automatisering, Automatiserings Personeel, detachering van ICT-ers, HBO jobs ICT, Ict Vacatures, IT functie stedendriehoek,

Contact Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

09-12-2011

Place-IT introduceert www.programmeursvinden.nl

Kijk op programmeursvinden.nl en vind de meest actuele vacatures van een groot aantal opdrachtgevers van werving & selectiebureau Place-IT. Stuk voor stuk unieke vacatures, bij opdrachtgevers waar Place-IT warme contacten onderhoudt. Wij screenen kandidaten tijdens een persoonlijk gesprek voordat een kandidaat / CV wordt aangeboden. Want: maatwerk is mensenwerk!


09-12-2011

Place-IT introduceert www.it-beheerdersvinden.nl

Kijk op it-beheerdersvinden.nl en vind de meest actuele vacatures van een groot aantal opdrachtgevers van werving & selectiebureau Place-IT. Stuk voor stuk unieke vacatures, bij opdrachtgevers waar Place-IT warme contacten onderhoudt. Wij screenen kandidaten tijdens een persoonlijk gesprek voordat een kandidaat / CV wordt aangeboden. Want: maatwerk is mensenwerk!


12-07-2011

Place-IT introduceert www.verkopersvinden.nl

Kijk op de banensite voor sales en marketing specialisten en werkgevers die op zoek zijn naar medewerkers die boven het maaiveld uitsteken!