Place-IT introduceert www.verkopersvinden.nl

Door: Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel  12-07-2011
Trefwoorden: Automatisering, Detachering, Werk

Place-IT is gespecialiseerd in Werving, Selectie, Detachering, Recruitment Process Outsourcing, Free-Lancing en Outplacement. Tot voor kort uitsluitend voor IT-specialisten op HBO en universitair niveau. Vanaf heden richt Place-IT zich ook op hooggeschoolde commerciële talenten en marketeers. Op de website kunnen werkgevers en werknemers elkaar vinden!

Bestaande websites:
www.place-it.nl
www.programmeursvinden.nl
www.wervenmetsucces.nl

Trefwoorden: Automatisering, Banen, Detachering, HBO jobs ICT, Werk,

Contact Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

09-12-2011

Place-IT introduceert www.consultantsvinden.nl

Ben je consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk nu op consultantsvinden.nl  voor actuele ICT vacatures in Midden en Oost Nederland.


09-12-2011

Place-IT introduceert www.programmeursvinden.nl

Kijk op programmeursvinden.nl en vind de meest actuele vacatures van een groot aantal opdrachtgevers van werving & selectiebureau Place-IT. Stuk voor stuk unieke vacatures, bij opdrachtgevers waar Place-IT warme contacten onderhoudt. Wij screenen kandidaten tijdens een persoonlijk gesprek voordat een kandidaat / CV wordt aangeboden. Want: maatwerk is mensenwerk!


09-12-2011

Place-IT introduceert www.it-beheerdersvinden.nl

Kijk op it-beheerdersvinden.nl en vind de meest actuele vacatures van een groot aantal opdrachtgevers van werving & selectiebureau Place-IT. Stuk voor stuk unieke vacatures, bij opdrachtgevers waar Place-IT warme contacten onderhoudt. Wij screenen kandidaten tijdens een persoonlijk gesprek voordat een kandidaat / CV wordt aangeboden. Want: maatwerk is mensenwerk!