Werving & Selectie van ICT specialisten

Door: Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel  21-06-2011
Trefwoorden: Automatisering, Detachering, Banen

Place-IT is al meer dan 12,5 jaar een gerenommeerd adres waar werkgevers ICT specialisten vinden en waar ICT-specialisten hun kennis en ervaring aanbieden zodat Place-IT een droombaan voor hen kan vinden. Place-IT levert uitsluitend maatwerk. En dat leidt ertoe dat 90% van de geplaatste kandidaten na 3 jaar nog steeds met veel plezier voor hun nieuwe werkgever werkt of inmiddels is doorgegroeid naar een hogere functie.

Bel 0570-676429 voor meer informatie. Of kijk op onze website.

Trefwoorden: .NET vacatures, Automatisering, Automatiserings Personeel, Banen, C++ Vacatures, Computer Software, Detachering, detachering van ICT-ers, Embeded software vacatures, HBO jobs ICT, Ict Personeel, Ict Vacatures, IT baan in Deventer, IT baan in Ede, IT baan in Nijmegen, IT jobs Oost Nederland, IT specialist gezocht, Java Programmeur zoekt werk, Java vacatures, jobs voor IT-ers, PHP vacatures, PHP werk in Oost Nederland, Software Architect, Software Engineer, Systeem beheerder vacatures, werk voor ICT specialisten, werk voor IT specialisten, Werving & Selectie,

Contact Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Place-IT werving, selectie, detachering van ICT personeel

06-04-2012

Executive Search

Executive Search is één van de werving & selectie mogelijkheden die Place-IT aanbiedt. 


21-06-2011

Detachering

Place-IT is gespecialiseerd in werving & selectie, executive search, detachering, free-lancing en outplacement. Een IT-specialist voor IT-specialisten. Wij spreken uw taal en staan u met raad en daad terzijde bij het vinden van de juiste ICT-specialist.


21-06-2011

Outplacement

Outplacement is een maatregel die een bedrijf niet graag neemt. Zowel werkgever als werknemer vinden het niet prettig om afscheid van elkaar te (moeten) nemen. Reden genoeg om er een gespecialiseerde externe partij voor in te huren. Bel Place-IT voor meer informatie: 0570-676429.