Richard Normann | Groepsdynamica | Training & Coaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brink 30 , 7411 BT Deventer, Overijssel

E-mail

Over Richard Normann | Groepsdynamica | Training & Coaching

Ik ben trainer en coach. Ik kijk op het snijvlak van groepsdynamica en persoonsdynamica naar teams, organisaties en leiderschap.
“Wat Richard kenmerkt is dat hij op speelse en actieve manier anderen tot verdieping kan stimuleren waarbij hij zowel verbindend als confronterend kan zijn.”

Ik word veel gevraagd voor:
- trainingen over groepsdynamica, samenwerking, werken vanuit binnenwereld en communicatie
- het afnemen van indivuduele Insighs Discovery (c) profielen
- teamtraining en ontwikkeling Insights Discovery (c)
- het begeleiden van transitie en veranderprocessen in teams en organisaties
- coaching van leidinggevenden
- persoonlijk leiderschapstrajecten
- intervisiebegeleiding
- deskundigheidsbevordering en lezingen

Groepsdynamica bied binnen trainingen een theoretische basis om processen zichtbaar en begrijpelijk te maken. Ik maakt inzichtelijk waar je invloed uit kunt oefenen op een veranderproces. Om in de veranderende wereld te kunnen floreren moeten organisaties de verandering niet alleen kunnen weerstaan, maar hier ook op in kunnen spelen. Dit vraagt onder andere om een nieuwe leiderschapsstijl. Leiding waarbij veranderingen naast de inhoud en het proces ook vanuit de eigen binnenwereld (o.a. emoties, gevoelens en ervaringen) worden vorm gegeven en worden gedragen. Hierbij is persoonlijke ontwikkeling een sleutel. Persoonsdynamica richt zich op de persoonlijke ontwikkeling.

Op dit snijvlak tussen groepsdynamica en persoonsdynamica werk ik met teams of individueel. Juist door deze unieke werkwijze verandert er iets wezenlijks bij werknemers, binnen teams of in organisaties.

Coaching op buitenwereld
De buitenwereld kenmerkt zich wat duidelijk op de werkvloer zichtbaar is, zoals je focus, je doelen, je resultaten, je thuissituatie, je gedrag en hoe je communiceert. Ik coach vanuit de werkcontext op binnenwereld.

Openingstijden

Ma, Za - Zo
Gesloten
Di - Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Life Coaching, Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Richard Normann | Groepsdynamica | Training & Coaching in Brink 30, Deventer Overijssel 7411 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7411 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3773394]