Scheg De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Piet van Donkplein 1 , 7422 LW Deventer, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Scheg De

Beleef bij De Scheg een fantatische dag met water- en ijsbelevingen. 's Morgens bijvoorbeeld schaatsen in onze 400 meter lange overdekte kunstijsbaan, met in het midden een ijsplein van 30 bij 60 meter voor beginnende schaatsers om te oefenen, sleetje te rijden of pirouettes te draaien. Ook is er een speelpool waar u zich in Scandinavië of op de Noordpool waant; er zijn glij-attracties, ijsattracties, ijsfietsen, horecavoorzieningen en een spannende ontdekkingsloods.

Na alle inspanning is er natuurlijk alle gelegenheid om bij de open haard in het Schaatscafé een lekkere kop warme chocolademelk te drinken om de winter compleet te maken. Vanuit het Schaatscafé heb je uitzicht op de kunstijsbaan en kun je zien hoe andere schaatsers hun kunsten vertonen op het ijs.

Wanneer je een beetje bent bijgekomen en opgewarmd is het tijd om richting het naastgelegen zwembad te gaan om de waterbeleving te ervaren. Het zwemparadijs is sfeervol aangekleed en heeft een aangename temperatuur. Hou je van actie? Glij dan van de wildwaterbaan, reuzeglijbaan of familieglijbaan of laat je met de stroming meevoeren in een sneltreinvaart naar buiten. Ben je moe of hou je meer van ontspanning? Geniet dan van het IJslands Badhuis met sauna's, bubbelbaden en speciale douches.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DeScheg
Twitter: https://twitter.com/descheg

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Scheg De in Piet van Donkplein 1, Deventer Overijssel 7422 LW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Horeca diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Horeca per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7422 LW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3711423]