Spoedpost Huisartsenzorg Deventer en Omstreken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nico Bolkesteinlaan 75 , 7416 SE Deventer, Overijssel

E-mail

Over Spoedpost Huisartsenzorg Deventer en Omstreken

De Spoedpost Huisartsenzorg Deventer en Omstreken verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg (dit is zorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag van uw eigen huisarts of diens waarnemer) tijdens de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen in de regio: Bathmen, Broekland, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Haarle, Heeten, Holten, Luttenberg, Mariënheem, Markelo, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wesepe en Wilp.

De huisartsenpost werkt samen met de Spoedeisende Hulp van het Deventer Ziekenhuis in de gezamenlijke Spoedpost Deventer. Wanneer u belt voor een dringend probleem welke niet kan wachten tot de volgende dag, krijgt u een speciaal voor dit werk opgeleide doktersassistente aan de telefoon. Aan de hand van een vast stramien van vragen beoordeelt zij de klachten van de patient. De doktersassistente geeft zelf een advies over hoe te handelen, verbindt door met de dokter, maakt een afspraak voor een bezoek of belt de rijdende huisarts of ambulance.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Deventer Overijssel

Is Spoedpost Huisartsenzorg Deventer en Omstreken in Nico Bolkesteinlaan 75, Deventer Overijssel 7416 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Apotheek diensten in Deventer Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deventer Apotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deventer Overijssel, 7416 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821663]