Hoe het begon

Door: Wodan's Speelgoedkist  27-06-2008

Na bijna een maand hard werken om de site een uiterlijk te geven, de webwinkel in te ruimen, voorzien van de mooiste spullen, ging Wodan’s Speelgoedkist een jaar geleden van start. Om exact te zijn 1 juli 2007.

Het begon allemaal door een voorliefde van houten speelgoed. 2.5 jaar heb ik ervaring opgedaan bij Janbibejan als demonstratrice. Na een geluk bij ongeluk belande ik zo gezegd zo gedaan in mijn winkeltje. De naam was niet moeilijk. Ik heb een zoon Rowan, maar zijn opa noemde hem altijd Wodan, hoe klein dat hij was. En een speelgoedkist, ja dat hoort ieder kind te hebben. Gevuld met het allermooiste en geweldigste speelgoed, want zonder speelgoed leert een kind niet veel. Een zuigeling komt dikwijls in een lichte, witte ruimte, waar het zich vervelen kan. Huilen kan daarvan een gevolg zijn, afleiding kan een oplossing geven.

Wodan’s Speelgoedkist staat in de kinderschoenen!

Ouders en begeleiders van kinderen staan regelmatig voor de vraag “wat zal ik het kind nu eens geven?” Deze vraag komt overal voor, in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, op school, buitenschoolse opvang, bij gastouders en natuurlijk thuis.
Daarbij probeert Wodan’s Speelgoedkist u zo goed mogelijk te helpen door een goede omschrijving te geven van ieder artikel.

Het speelgoed wat u in onze kist vindt is meestal vervaardigd uit natuurproducten zoals hout, rubber, stof (katoen) etc. Voorbeelden hiervan is het speelgoed van de merken I’m Toy, Rubbabu, Lamaze, Thomas de trein, Primi Passi, Eddutoy, Wanju, Beleduc, Moov, Nino & Ideas. Al deze merken en waar ze voor staan kunt u vinden op onze website www.wodansspeelgoedkist.nl .

Naast de verkoop via de website geeft Wodan’s Speelgoedkist ook thuisparty’s, de zogenaamde “kadootjesavond”. Onder het mom van een kopje koffie en iets lekkers wordt er dieper op het speelgoed ingegaan. Na de uitleg is er gelegenheid voor de gasten om de artikelen te bekijken, te voelen en uit te proberen. In sommige gevallen kan het bestelde speelgoed direct die avond meegenomen worden. Ter afsluiting van de kadootjesavond ontvangt de gastvrouw altijd een waardebon. De hoogte van de waardebon hangt af van wat er op de avond totaal aan speelgoed is gekocht. Hoe meer er verkocht wordt, hoe hoger die waardebon en hier kan de gastvrouw direct iets leuks voor uitzoeken.
Hebt u misschien interesse voor een kadootjesavond of kent u iemand die dat leuk lijkt? Neem dan even een kijkje op onze website www.wodansspeelgoedkist.nl .

Mocht u nog vragen en of klachten hebben dan kunt u altijd bij ons terecht. Stuurt u dan een berichtje naar sales@wodansspeelgoedkist.nl

Kijk snel op www.wodansspeelgoedkist.nl