Nieuw binnen. Super leuke Fischer Tip

Nieuw binnen. Super leuke Fischer Tip van Wodan's Speelgoedkist

Door: Wodan's Speelgoedkist  06-05-2009

Fischer is een Duits bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. De producten die zij verkopen zijn FischerTechnik en FischerTip. 
FischerTIP is gemaakt van aardappelzetmeel, water en levensmiddelenkleurstoffen.
Met wat water op een sponsje kun je de TIPstukjes aan elkaar plakken, zonder lijm te gebruiken!

De knutselmogelijkheden van FischerTIP zijn eindeloos. Je kunt de stukjes scheuren, knippen, snijden en vervormen. Kaarten maken, beestjes maken of hele kastelen bouwen: alles is mogelijk. Ook kun je verven met de TIPstukjes, met het bijgeleverde verfhoedje voor op je vinger, zodat je complete kunstwerken kunt maken.
Kinderen spelen graag met de vormen, kleuren en het materiaal van FischerTIP. Alle zintuigen worden tijdens het knutselen ingeschakeld en geprikkeld. En omdat je samen werkelijk alles kunt maken, ontwikkelen kinderen zowel hun ruimtelijk vermogen en creativiteit als hun sociale vaardigheden.
De FischerTIP stukjes zijn 100% biologisch afbreekbaar. Het is ook geen enkel probleem als de kleinste knutselaars een keer een FischerTIP stukje zouden opeten:
alleen hun tong blijft wel een tijdje heel erg mooi gekleurd! Uitgebreide informatie kunt u vinden op  www.fischertip.de

Uiteraard te koop bij www.wodansspeelgoedkist.nl