Wodan's Speelgoedkist op de Lifestyle Beurs

Wodan's Speelgoedkist op de Lifestyle Beurs van Wodan's Speelgoedkist

Door: Wodan's Speelgoedkist  04-02-2009

Dit mag u niet missen!


Lifestyle PLUS is hét lifestyle event voor levensgenieters dat u zeker niet mag missen!
Maar liefst 4 dagen lang kunt u zich tijdens Lifestyle PLUS uitgebreid laten informeren, amuseren en adviseren. In een energieke omgeving wordt u geprikkeld tot actieve deelname. Met inspirerende presentaties, spetterende shows, informatieve demonstraties en uitnodigende workshops. De beurs om te ontdekken en te beleven, een lifestyle event! Echt een dagje uit!

Deelnemende bedrijven
Met ruim 150 standhouders vindt u op Lifestyle PLUS alles onder één dak voor de levensgenieter: vakanties, fietsen, meubels, tuinartikelen, oldtimers, kleding, goede doelen, magazines, antiek, huizen, pannen, keukens, wijnen en ga zo maar door. Op Lifestyle PLUS kunt u rondlopen en u laten inspireren.

Genieten!
Onder het genot van een kopje koffie met appelgebak op één van de vele terrassen kunt u genieten van de sfeervolle ambiance die Lifestyle PLUS uitstraalt. De beurs is opgedeeld in een aantal thema's die voor u als bezoeker interessant zijn.

PC Zwollestraat
Een bijzonder onderdeel van Lifestyle PLUS wordt de PC Zwollestraat. In de PC Zwollestraat vindt u exclusieve juwelen, kunst, champagne, mode, auto's, etc. Door de bijzondere aankleding van de PC Zwollestraat is dit een eyecatcher op de beurs! 


U bent van harte uitgenodigd om dit evenement voor Noord en Oost Nederland te ervaren in de IJsselhallen te Zwolle!
Tot ziens op één van de beursdagen op 26 t/m 29 maart 2009l