Verhuizingen, Ontruimingen, Verhuizen zonder zorgen, Opruimen en ordenen, Nalatenschapdossier

Door: KaWin  07-12-2011
Trefwoorden: Administratie, Verhuizingen, Opruimen

KAWIN HELPT BIJ VERHUIZEN, ONTRUIMEN EN OPRUIMEN

Verhuizing

Gaat u verhuizen en kunt u wel enige hulp gebruiken? Of geeft u het liever helemaal uit handen? Heel begrijpelijk, want een verhuizing is één van de meest stressvolle gebeurtenissen. KaWin weet wat er in een kort tijdsbestek allemaal moet worden geregeld en begeleidt uw verhuizing van begin tot eind.

Ontruiming

Moet u als familie of nabestaanden een huis ontruimen wegens opname in een verpleeghuis of overlijden en ziet u daar erg tegenop? Of heeft u gewoon de tijd niet? KaWin regelt het en neemt u alles uit handen. 

Nalatenschapdossier

Een nalatenschapdossier is een naslagwerk waarin alle relevante persoonsgegevens over verzekeringen, lidmaatschappen, abonnementen, financiën en belastingen zijn gebundeld. Ook wanneer 1 van beide partners de administratie en de financiën regelt, kan een nalatenschapdossier veel kopzorg voorkomen. KaWin helpt met het samenstellen en bijhouden van een nalatenschapdossier, zodat in geval van langdurige ziekenhuisopname of overlijden duidelijk is wat er allemaal moet worden geregeld.

Opruimen en ordenen

Het is hoog tijd de zolder of de garage eens op te ruimen of de administratie op orde te brengen, maar u komt er maar niet toe? KaWin kan het voortouw nemen of u de helpende hand bieden. Zowel eenmalig als op gezette tijden.

Kijk voor meer informatie op of neem contact op met Harry Kastelein, 06-42018037 of 0570-593447.

Trefwoorden: Administratie, Bezemschoon Opleveren, huis leeg halen, Huis Ontruimen, hulp bij verhuizen Apeldoorn, hulp bij verhuizen Deventer, kleine klusjes bij verhuizingen, Nabestaandendossier, Nalatenschapdossier, Ontruimingen, Ontruimingsbedrijven, Opruimen, Ordenen, Verhuisbedrijven, Verhuizingen,