ADFD lanceert website voor inkomstenbelasting

Door: A.d.f.d  22-02-2009
Trefwoorden: Belasting, Belastingaangifte, Inkomstenbelasting

ADFD is online gegaan via www.inkomstenbelastingADFD.nl.  ADFD staat voor Astrid Dijkmann Fiscale Dienst.

ADFD vult voor particulieren aangiften inkomstenbelasting in. Mensen uit Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Almelo, Oldenzaal en omstreken kunnen een afspraak maken om de aangifte te laten invullen bij Autounie in Enschede.

Mensen die niet in de buurt van Enschede wonen of die een afspraak niet nodig vinden kunnen de gegevens mailen, sturen of faxen. Alle informatie die je nodig hebt voor de aangifte kun je in PDF vorm vinden op website. ADFD gaat natuurlijk zeer vertrouwelijk om met uw gegevens.

Ook voor oude inkomstenbelasting aangifte kunt u terecht bij ADFD. 65 plussers die nog geen aangiften hebben gedaan kunnen ook gerust contact opnemen. Waarschijnlijk krijgen ze nog geld terug van de belastingdienst, als gevolg van ziektekosten aftrek.

Veel mensen doen zelf hun belastingaangifte, maar het kan nooit geen kwaad om een ervaren iemand uw aangifte inkomstenbelasting te laten invullen. ADFD  probeert altijd zoveel mogelijk geld voor de klant terug te krijgen van de belastingdienst.

ADFD heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het invullen van belastingaangifte en voor een redelijke prijs (vanaf 35 euro) vult ADFD aangiften inkomstenbelsting in voor particulieren.

Trefwoorden: Aftrekposten, Belasting, Belastingaangifte, Belastingpapieren, Inkomstenbelasting, Ziektekosten