Acupunctuur Praktijk Jolanda Nijenhuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voortsweg 204 , 7523 CK Enschede, Overijssel

E-mail

Over Acupunctuur Praktijk Jolanda Nijenhuis

Acupunctuur is een therapeutische methode die voordat onze jaartelling begon al in China werd uitgeoefend. Het is een behandeling waarbij stimulatie wordt gegeven op acupunctuurpunten door middel van manipulatie van acupunctuur naalden met het doel om ziekten te voorkomen of te genezen.

Als afgestudeerd fysiotherapeute (1992) merkte ik al snel dat alleen een lichamelijke aanpak niet voldoende resultaat gaf in een steeds stressvollere tijd met meer complexere klachten. Alleen fysiotherapie bood vaak geen blijvende verandering.

Ik heb vervolgens de opleiding tot acupunctuur aan de Anglo Dutch Institute for Oriental Medicin gevolgd en ben in 1999 afgestudeerd als TCM acupuncturiste (Traditional Chinese Medicin). Sindsdien staat de de totale mens centraal in mijn behandelingen.

Om nog meer kwaliteit aan de behandeling te kunnen geven heb ik naast de vele andere (bijscholings)cursussen de opleiding tot CMC acupuncturiste (Classical Chinese Medicin) gevolgd, beter bekend als de opleiding Stems & Branches. Samen met de vervolgcursus Celestial Clouds & Terrestrial Metres behandel ik tegenwoordig volgens de klassieke Chinese manier waarbij Westerse pathologie en Oosterse energetica met elkaar in verband gebracht worden.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Acupunctuur Praktijk Jolanda Nijenhuis in Voortsweg 204, Enschede Overijssel 7523 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7523 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825964]