Advocatenkantoor Oude Breuil

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Volksparksingel 45 , 7513 CR Enschede, Overijssel

E-mail

Over Advocatenkantoor Oude Breuil

Bij de meeste kantoren is het familierecht één van de rechtsgebieden, waarop deze kantoren werkzaam zijn. Bij Oude Breuil Advocaten is dit anders! Wij behandelen bijna uitsluitend zaken op het gebied van het familierecht en (scheidings)mediation, als een van de weinige kantoren in Enschede en omstreken.

Het kantoor is al jaren in Enschede gevestigd, voorheen aan de Haaksbergerstraat, maar sinds april 2009 aan de mooie Volksparksingel, recht tegenover de (zij)ingang van het park.

Door de grootte van ons kantoor zijn de lijnen kort, waardoor u efficiënt kunt worden geholpen en niet steeds met een andere medewerker wordt geconfronteerd, aangezien juist waar het betreft zaken op het gebied van familierecht, een persoonlijk contact tussen de cliënt en de medewerkers van het kantoor als belangrijk wordt ervaren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocatenkantoor Oude Breuil in Volksparksingel 45, Enschede Overijssel 7513 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Strafrecht diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Strafrecht per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7513 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814804]