Advocatenkantoor Stellingwerf Van Beek & Drosten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: M.H. Tromplaan 33 35 , 7513 AB Enschede, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Advocatenkantoor Stellingwerf Van Beek & Drosten

Stellingwerf Van Beek & Drosten is een voor Twentse begrippen middelgroot advocatenkantoor. Momenteel voeren 9 advocaten er hun praktijk.

Daarbij worden ze ondersteund door 8 medewerkers. Het kantoor is gehuisvest in een monumentale kantoorvilla aan de rand van het Enschedese centrum.

Onze advocaten hebben elk hun eigen praktijkzwaartepunten en specialismen, onder meer op het gebied van internationaal recht (Nederland/Duitsland), ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, vervoersrecht (CMR), contractenrecht, schadevergoedingsrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht, huurrecht, insolventierecht (faillissementen en schuldsaneringen), personen- en familierecht, strafrecht, sociaal verzekeringsrecht, bouwrecht en onrechtmatige daad inclusief verkeersrecht en letselschade.

Wij vinden dat de praktijkuitoefening gebaat is bij minder afstandelijke en formele omgangsvormen dan gebruikelijk bij veel collega's. Dat laat zich wat ons betreft prima combineren met een deskundige begeleiding. Wij streven er daarom naar om samen met u als gelijkwaardige gesprekspartner alle mogelijkheden en kansen te onderzoeken en daaruit de beste keuze te maken.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocatenkantoor Stellingwerf Van Beek & Drosten in M.H. Tromplaan 33 35, Enschede Overijssel 7513 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7513 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824911]