Autrement

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Walstraat 16 , 7511 GH Enschede, Overijssel

E-mail

Over Autrement


Welkom bij Autrement!

Hoe is de naam Autrement ontstaan? Na 36 jaar als kok gewerkt te hebben in diverse bedrijven, waarvan de laatste 16 jaar bij Bistro C'est si Bon als kok en mede-eigenaar, groeide de wens en de gedachte om een heel nieuw restaurant met een heel eigen concept te beginnen. Een restaurant dat u echt het gevoel geeft dat u uit eten bent op een bijzondere avond in een goede ambiance met lekker eten en een goed glas wijn. Dit willen wij realiseren door aan deze aspecten extra aandacht te geven, waarbij de gast op de eerste plaats komt. Wij gaan voor anders dan gewoon, vandaar de naam Autrement, dit is het Franse woord voor anders.

Ook rokers onder u onthalen wij Autrement, dat wil zeggen niet buiten de deur, maar in een aparte rookruimte in ons restaurant. Wij hopen dat u een gezellige avond zult hebben in ons restaurant waar u nog lang met plezier op zult terugblikken.

Voor speciale wensen op culinair gebied staan wij open,
wij zullen ons best doen die zo goed mogelijk te vervullen.

Lex en Anita Fehling.

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Autrement in Walstraat 16, Enschede Overijssel 7511 GH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7511 GH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818367]