Bentem Advocatenkantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oldenzaalsestraat 348 , 7523 AJ Enschede, Overijssel

E-mail

Over Bentem Advocatenkantoor

Ons bescheiden, maar sfeervol kantoor ligt uitstekend gelegen aan de Oldenzaalsestraat, op 10 minuten te lopen vanaf het centrum van Enschede. Op loopafstand van een minuut van de bushalte 61 (halte Kotkamp). Parkeerplaatsen in de directe omgeving. Het pand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wij bieden rechtsbijstand tegen concurrerend tarief en van een hoge kwaliteit. Onze aanpak is persoonsgericht, wat wil zeggen dat onze clienten personen zijn met ieder een uniek verhaal. Uw belangen staan bij ons voorop! Zo ook dus uw zaak.

Na onder meer (bedrijfs)juridische werkzaamheden te hebben verricht voor een organisatie met meer dan 500 werknemers en een veelvoud aan cliënten, actief in heel Twente, heeft mr. Ben Bentem zijn kennis, kunde en ervaring ingezet vanuit een eigen algemene rechtspraktijk. Ondanks een groeiende rechtspraktijk maar gedreven door de wens tot verdere specialisatie is destijds een overstap gemaakt naar de advocatuur.

Vanuit zijn huidige praktijk kunt u rekenen op een deskundig juridisch advies op maat en op een zorgvuldige en betrokken, persoonsgerichte vertegenwoordiging, binnen en buiten rechte. Het voeren van procedures staat daarbij niet per sé voorop. Als u dat prettiger vindt of als dat nuttiger blijkt te zijn, kan ook worden gezocht naar een minnelijke oplossing voor uw juridisch probleem. Evenwel, ook bij het voeren van procedures zal hij u met raad en daad ter zijde en zonodig voor u staan.

Jaarlijks komen ook veel kinderen/ jeugdigen in Nederland in aanraking met het rechtssysteem. Dat kan zijn omdat je onder toezicht bent gesteld of uit huis wordt geplaatst of al in een internaat/ leefgroep of jeugdinrichting woont. Misschien heb je een strafbaar feit gepleegd of ben je zelf slachtoffer van mishandeling of zo. Het kan ook gebeuren dat je gewoon thuis woont, maar dat jouw ouders gaan scheiden en dat je daar vervelende gevolgen van ondervindt.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bentem Advocatenkantoor in Oldenzaalsestraat 348, Enschede Overijssel 7523 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7523 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824979]