Blm Architecten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hengelosestraat 221 , 7521 AC Enschede, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Blm Architecten

Architectuur is emotie en werken met licht en ruimte, maar gaat ook zeker over materiaal en functie. Uitgangspunt hierbij is de locatie en de ontwerpopgave. Culturele en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen zijn van invloed op ons architectonisch denken. In deze veelheid aan invloeden proberen we een helder standpunt in te nemen door goed te luisteren en doelmatig met de aangereikte middelen om te gaan.

Bouwen is een complex traject geworden, waarin veel partijen participeren en invloed uitoefenen op het eindresultaat. Wij zijn een architectenbureau dat middels goed overleg met alle betrokken partijen een coördinerende rol speelt in het bouwproces. In een informele horizontale organisatie met een team van 12 medewerkers proberen we in goede onderlinge samenwerking tot een optimaal resultaat te komen voor onze opdrachtgevers. Wij benaderen de ontwerpopgaven creatief maar vooral ook pragmatisch, daarbij streven we ernaar onze opdrachtgevers van initiatief tot gerealiseerd plan te begeleiden.

We ontwerpen veel vrijstaande woningen en hebben daarnaast ook een breed scala aan zeer gevarieerde projecten van verbouw tot grootschalige bedrijfspanden in ons opdrachtenpakket. Mocht u overwegen te gaan bouwen of al wat meer vastomlijnde bouwplannen hebben dan willen we daar graag in adviseren en meedenken, het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium, misschien al voor aankoop van een kavel. Een eerste oriënterend gesprek is altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. In dit gesprek kunnen we één en ander toelichten en u het traject van initiatief tot realisatie en onze rol daarin verduidelijken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Blm Architecten in Hengelosestraat 221, Enschede Overijssel 7521 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7521 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3662733]