Tweede BOA balenpers voor moeilijk te persen kunststoffen

Tweede BOA balenpers voor moeilijk te persen kunststoffen van Boa Recycling Equipment BV

Door: Boa Recycling Equipment BV  25-05-2009

BOA Recycling Equipment BV uit Enschede heeft begin 2009 een tweede Impress® balenpers geleverd aan Daly Plastics BV, die recentelijk is verhuisd van Lelystad naar Zutphen. Met beide machines verperst men (moeilijk te verpersen) kunststoffen eenvoudig in goede balen.Probleemloos verpersen van lastig te verdichten kunststoffen met BOA balenpersen

Daly Plastics BV - recentelijk verhuisd van Lelystad naar Zutphen - is één van de pioniers in Nederland wat betreft kunststofafvalverwerking. Het bedrijf bezit diverse machines voor o.a. het sorteren, verwerken, inzamelen, op- en overslaan van kunststoffen. Daly Plastics heeft nu de beschikking over in totaal twee balenpersen na de levering van de nieuwe BOA balenpers begin 2009. De balenpersen worden intensief ingezet voor de verdichting van allerlei soorten plastics om aanzienlijk te kunnen besparen op transport- en/of opslagkosten.

Geen beperkingen met de BOA Impress® balenpersen
De eerder geleverde machine is een balenpers met 225 ton perskracht en de onlangs geleverde machine een balenpers met 130 ton perskracht. De twee Impress® persen – beide met dubbele kleppen – zijn goed in staat lastig te verwerken kunststoffen te verdichten. “De beperkingen van onze vorige balenpers in Lelystad met het verwerken van moeilijker te persen materiaalsoorten heb ik niet met de BOA Impress®. Met de BOA Impress® balenpersen verpersen we alle plastics o.a. stretch-, noppen- en landbouwfolies moeiteloos tot zeer zware balen. We zijn onder de indruk van deze machines en het was voor ons een logisch gevolg om bij aanschaf van een tweede balenpers wederom voor BOA te kiezen.” aldus Peter Daalder van Daly Plastics.

Voor meer informatie kijk op http://www.boarecycling.nl


Contact Boa Recycling Equipment BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share